Makin ‘It: Täytetyt eläinten varastotilat

Tänään minun on jaettava perheen salaisuus: lapseni keräävät Webkinziä. Meillä on 42. Jos olisit sanonut minulle, että tämä tapahtuu, en olisi koskaan uskonut sinua. Se on vähän säädytöntä. Tämä kuva näyttää vain osan niistä.

Webkinz ovat täytettyjä eläimiä – vaikka Scarlett ja Julian korjaavat sinut, jos käytät tätä termiä -, jotka tulevat koodiin, jonka syötät online -tilille, jonka avulla voit “pelata” heidän kanssaan verkossa. Saanen toistaa, en usko, että tämä tapahtuu koskaan minulle.

Webkinz on kaikkialla. Koko taloni. Jokaisella on ainutlaatuinen syntymäpäivä, jonka perheemme tunnustaa. He pelaavat piilopaikkaa usein, ja siten on harvinainen päivä, jolloin voimme todella löytää kaikki 42. Sen sijaan, että hyväksyisivät vastuun Webkinzin menettämisestä, lapseni väittävät (pysyvästi) piilotetut “lomalla”.

Jo ennen kuin Webkinz saapui elämääni, pienet täytetyt eläimet ajoivat minut hulluksi. Kirkas puoli on, että lapseni todella leikkivät heidän kanssaan. Pimeä puoli on, että siellä ei ole minne laittaa heidät pois. Ne eivät pinota siististi.

Tulin ratkaisuun, joka saattaa toimia joillekin teistä, jos hukkuvat myös täytetyissä eläimissä.

Ostin kenkäkylpylän Targetista.

Ohjusin lapsille, että Webkinzin on oltava heidän asunnoissaan joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Tämä on ollut osittain onnistunut.

Hakemuksen tämän kärjen “tekeminen”, koska se on taloudellinen huonekalu ja kokoonpano on erittäin paljon. Rikkoin hikeä.

Niillä pienillä vikarkkeilla on nyt koti, joten olen onnellinen.

Onko kenkäkylpylän kokoaminen tulevaisuudessa? Tarvitsetko toisen käytännön projektin? Katso äidien DIY -aktiviteettien luettelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post