Täytetty eläinten säilytysratkaisu, osa II

Kun huomasin tämän Beanbagin Amazonissa ja jaoin sen Facebook -sivullamme, lukijat todella pitivät siitä.

Sitten löysin tämän.

Kuten olen aiemmin maininnut, lapsillani on valtava Webkinz -kokoelma, jotka ovat pieniä täytettyjä eläimiä, sekä valikoituja muita muhkeat ystävät, jotka vievät tilaa leikkihuoneessamme. Ostin heille erityisesti hyllyyksikön, jonka aion olla eräänlainen kerrostalo. Se toimii joskus.

Heität ne kaikki beanbagiin, joka voi istua minulle loistavalta. Tämä valokuva on sellainen, jonka onnellinen asiakas julkaisi Amazoniin.

(Ole varovainen, koska näin sen Amazonissa 39,99 dollaria useimmilla sivuilla, mutta tämä linkki on 30,27 dollaria.)

Amazonin käyttäjä sanoi, että 44 täytettyä eläintä mahtuu sisälle. Rakastan sitä! Huomaa myös, että ne myyvät tämän kaksois- ja kolminkertaisia ​​versioita, mutta hinta alkaa ylittää 100 dollaria, joten en edes vaivaudu näyttämään sinulle kuvaa.

Syy, jonka vuoksi halusin siirtää tätä keskustelua pidemmälle kuin Facebook, on se, että jaetaan niin paljon hyvää tietoa, halusin varmistaa, että näet sen.

Krista lähetti linkin täytettyjen eläinten pesemisestä, mikä on hyvää tietoa. Lisäksi tämä kuva hänen lastensa “ystävistä” pesukoneessa on korvaamaton.

Kristal K. kertoi ostaneensa säännöllisen beanbag -kannen samaan tarkoitukseen. Vaikka siinä ei ole viileää mesh -ikkunaa, se kerää silti pienet vikarit yhdessä paikassa. Hänen on sateenkaaren solmioväri ja tulee Wal-Martista, vaikkakaan ei myytävänä verkossa.

Hän huomasi myös tämän valtavan IKEA: n 14,99 dollarilla.

Tässä on pari lähdettä tyhjille beanbag -kansille. Löysin toiset, mutta jotkut olivat niin törkeästi hinnoiteltuja, kuoli.

Nyökkäys maa: Löydä haluamasi beanbag ja siirry sitten tietylle tuotesivulle nähdäksesi vain “vain kansi”. Ei halpaa, mutta jos sinulla on nirso estetiikka, saatat olla kiinnostunut valinnan selaamisesta. Samanlainen kuin keramiikkalatojen lapset tyylikkäästi.

Keramiikkalato -teini: Mikä tahansa heidän papujen laukkujen liukumisista voidaan tilata erikseen. He ovat yllä olevan Brooke -papupussin päättäjät.

Isoäiti: (Valitettavasti linkkiä ei ole saatavilla) Jos sinulla on DOTING -perheenjäsen, jolla on ompelutaitoja, voit kuvata tämän projektin hänelle. Jos saan motivoituneena, voin mennä siihen itse.

Sänky, kylpy ja sen ulkopuolella: Kohtuulliset hinnat lopulta! Muutama ruma malli ja muutama hyväksyttävä malli. 16,99 dollaria papupussin kansi, joka näyttää jalkapallopallolta.

Land’s End: Jälleen 79 dollarin beanbag -kansi, mutta ehkä kannattaa selaamisen inspiraatiota.

Kun olen tarkistanut nämä lähteet, palaan takaisin siunauksen eläinlaukkuun. Se on söpömpi, on harmaa ja kirkkaat värit, siinä on mesh -ikkuna eläimen kasvojen näkemiseen ja näyttää melko hinnalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post