Flashback Friday: Whitney

suosikki 2010 viestit ovat muutama joukko suosikkiasiaani, jotka Whitney kirjoitti viime vuonna.

Valmistaudu. Nolla kymmeneen asteikkoon. Joissakin tapauksissa minun on todellakin luettava, että vauvan on itkeä ja taapero on huudattava. Joka. Yksittäinen. Päivä. Tämä viesti on erinomainen upea osoitin, jota en tee mitään väärin, jos lasteni on päästävä Ya-Yasiksi. Edelleen. [Aiheeseen liittyvä: Kirjoita parhaat ohjeet ennen kuin unohdat sen. Lähetä se itsellesi.]

5 mantraa isovanhempien vierailujen selviytymiseen. Tämä Hecka -hyödyllinen viesti meni Evenflo -blogiin. Viitan aktiivisesti tähän ehdotusluetteloon keskellä haastavia isovanhempien vierailuja. Kyllä, minulla on vaikeuksia päästä irti ja rohkaista sukupolvien välistä sitoutumista. Joten haastaa minut. Om.

Aktiviteetti # 277 Liity museoon ystävän kanssa. Rakastan tätä vanhemman hakkerointia kotona oleville vanhemmille ja heidän ystävilleen säästääkseen rahaa ja pitämään paljon hauskempaa. En voi uskoa, etten ajatellut sitä. Loistava.

Kaksi rakkautta ei ole minulle. Olen sinun puolestasi (se, jossa hän rikkoi jalkansa ja olin piggybacking -sankari) ja 6 asiaa, jotka olen oppinut Heatheriltä (sellainen, jossa tiedän joitain hämäriä juttuja, jotka kulkevat elämän oppitunteja).

Puhutaan wahm: stä. Haastattelu Kristen Chasen kanssa rajojen ylläpidosta rajoissa-24/7 -maailmassa muun muassa hänen kakunsa saaminen ja myös syöminen.

Valmistutko aloittelijat? Ollakko vai eikö olla? Whitney tutkii vastaamattomia kysymyksiä siitä, kuinka ja jos potkia isot nuoret pojat tällä sivustolla. Kommentit ovat päättäväisesti sekoitettuja.

Kunniamaininta kuuluu Crafty Cleverness: Makevenir-t-paita 6 lipusta ja loistava katsaus: Sääristyksen jälkeiset naiset haluavat tehdä.

Kiitos, että sinulla oli vauvoja samanaikaisesti kuin minä ja mahtava kirjoituskumppani! Mikä odottamaton seikkailu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post