Baby For Baby – parhaimmat malleja vuodelle 2019

Ei ole hauskaa, kun pikku sairastuu, ja valitettavasti se tapahtuu paljon heidän taaperovuosina ja muutaman ensimmäisen lapsuuden vuosien aikana. Esikoulun tai koulun ja pelaamisen välillä kiddo altistuu monille erilaisille yucky -vilustuksille. Jopa olematta todella sairaita, lukuisat vauvat saavat kuivut kurkkukiput ja vuotavat nenät talvikaudella, kun se on kuiva. Vilustuminen ei ole epätavallista ja itse asiassa rakentaa heidän tulevaisuuden immuniteettiaan, mutta varmista, että lääkäriäsi on aina päivitetty, ja kiinnitä oireita, jotka saattavat merkitä paljon enemmän kuin yleistä kylmää. Cold Go Away nopeammin on kostutin. Parhaat vauvan kostuttimet auttavat heitä parantumaan nukkuessaan lisäämällä ilmaan kaivatun kosteuden.

Parhaat vauvan kostuttimet – huippumallit vuodelle 2019

Tärkeät ominaisuudet vauvan parhaimmista kostuttimista
Viileä vs. Lämmin sumu- On turvallisempaa, että viileä sumu kostuttimen, jos aiot asettaa sen lapsen huoneeseen. Lämmin sumu kostuttimen tuottaa olennaisesti höyryä, joka voi polttaa sinut, jos pääset liian lähelle. Ne voivat myös olla haitallisia, jos ne ovat täynnä, koska ne ovat täynnä kuumaa vettä. Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että lämmin sumu on paljon hyödyllisempi vilustumisen ja kurkkukipujen parantamisessa, on tosiasiallisesti todistettu, että viileä sumu on yhtä tehokas.

Säännöllinen puhdistus- Sinun on puhdistettava kostuttimesi melko usein estääksesi sitä keräämästä bakteereita, joten on välttämätöntä varmistaa, että ostamasi on helppo erottaa ja puhdistaa.

Melutasot- Monet viileät sumujen kostuttimet ovat melko hiljaisia, mutta haluat tarkistaa tämän ja varmistaa, onko vauva erittäin herkkä melulle. Jotkut fanit saattavat olla kovempia kuin toiset. Monissa tapauksissa kaikki kostuttimen aiheuttamat melut todennäköisesti rauhoittavat vauvaasi.

Automaattinen sulkeminen- lukuisilla kostuttimilla on auto sammutusvaihtoehto. Tämä on hyvä, jos et todellakaan tarvitse kostutinta juoksevan koko yön etkä halua joutua huolehtimaan siitä.

Ohjaimet- Todella siisti ominaisuus, jonka jotkut kostuttimet ovat sisältävät, kuinka paljon sumua tuotetaan. Tämä on hyödyllistä, jos asut kuivassa ilmastossa ja haluat jatkuvasti sumua jatkuvasti ja haluat vain korkeammat tasot, kun pieni on todella sairas.

Nosturi pudota viileä sumu kostuttimen

Se on söpö, se on yksinkertaista, sitä on helppo käyttää, ja sitä pidetään yhtenä vauvan parhaista kostuttajista. Siksi nosturin pudotus on yksi markkinoiden suosituimmista kostuttimista. Se on 15 eri väriä, joten se voi sekoittaa parhaiten lastentarhaan.

Ei ole faneja tai suodattimia, mikä merkitsee vähemmän vaihtoa tarvitsevia osia. Tämä hiljainen kostuttimen voi vapauttaa vaihteleva määrä kosteutta. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Ultraääni viileä sumu kostuttimella hajottimella

Saat molempien maailmojen parhaat puolet, joissa on yksi parhaimmista kostuttimista vauvasi kostutin, koska se on myös hajotin. Voit käyttää eteerisiä öljyjä, jotka molemmat rauhoittavat vauvaasi ja tekevät huoneen hajasta hämmästyttävää. Siinä on yövalo, joka voidaan kytkeä päälle eri väreissä tai kytkeä kokonaan pois päältä. Nopeuksia on suuri ja kestää noin 9 tuntia. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Honeywell UV viileä kosteus ituton kostuttimen

Saatat olla hieman hämmentynyt, kun kytket tämän kostuttimen päälle, koska et oikeastaan ​​näe sitä yleistä sumuvirtaa. Huoneilma pumpataan läpi ja vapautetaan kosteuttajan kosteuden tasapainottamisen kautta.

Pienimmassa ympäristössä tämä kostutin kestää täydet 24 tuntia. Vaikka on olemassa suodatin, joka on puhdistettava usein, mutta se ei ole liian vaikeaa- kaikki osat ovat astianpesukoneessa turvallisia! Suodattimen etuna on, että se poistaa 99% bakteereista ja pölystä vedestä. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Vicks Easyfill Cool Mist -kostuttimen

Kuten nimi toteaa, vesisäiliö on melko helppo täyttää, koska se voidaan helposti poistaa ja viedä pesuallas täyttöä varten. Se voi hyväksyä 2 Vicks -vapopadia, jotka vapauttavat rauhoittavat mentoli -höyryt. Voit hankkia vapopadit useissa erilaisissa tuoksuissa. Se on yksi hiljaisimmista kostuttimista ja sillä on auton sulkeminen. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Nosturi rakastettava ultraääni norsu

Aivan kuten nosturin pudotus, rakastettava ultraääni norsujen kostutin on yksi markkinoiden suosituimmista. Elefantti on henkilökohtainen suosikkini vain siksi, että rakastan sumua, joka tulee hänen pienestä tavaratilastaan!

On todellakin joitain muita eläinvaihtoehtoja, joista valita, kiddo -suosikki riippuen. Se ei ole vain erittäin söpö, vaan se toimii hyvin ja saa työn aikaan! Koska se on antimikrobinen kostuttimen, ei vaadita suodatinta ja se sammuu automaattisesti vedestä. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Vicks Sweet Dreams Viileä sumu ultraääni

Tämä on toinen Vicksin kostuttimen vaihtoehto. Se on joko vaaleanpunainen tai sininen ja voi projisoida kolme erilaista kohtausta kattoon. Se on kostutin, joka toimii myös yövaloa. Se on todellaHiljainen ja voi hyväksyä vapopadit aivan kuten muutkin Vicksin kostutin. Se toimii vain noin 24 tuntia täyttöä kohti. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Turvallisuus 1. 360 viileä sumu ultraääni kostuttimen

Jos haluat taata, että huone on tasaisesti sumuinen, tutustu turvallisuuteen 1. 360, jossa on kaksi myyntipistettä, jotka voivat pyöriä kokonaan. Tämä kostutin voi juoksua erinomaisesti 36 tuntia suoraan. Siinä ei ole suodatinta, Booya puhdistustarkoituksiin. Siinä on auton sulkeminen, joten siellä ei myöskään ole hätää. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Greevoo ultraääni viileä sumu

Tämän kostuttimen keraaminen suodatin on se, mikä todella erottaa sen. Se suodattaa epäpuhtaudet ja toimii äänenvaimentimena veden puhdistamisessa. Rakastan todella myös tämän kostuttimen tyylikästä ilmettä. Se voi kestää 12 tuntia ja sammuu automaattisesti, kun vesi loppuu. Tarkista nykyiset hinnat täältä!

Saatat myös nauttia:

8 asiaa, jotka sinun on tiedettävä vahvan tahdon lapsesta

5 ehdotusta taaperoiden käsittelemiseksi, joka ei pysy sängyssä! 18 kuukauden unen regressio

Paras sänkyjen hälytykset- Kuinka lopettaa sängynpoisto nopeasti!

Pin myöhemmälle-parhaat vauvan kostuttimet-huippumallit vuodelle 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

BullyingBullying

Sharing is caring! Jaa Twiitti Jaa Bullying is when somebody gets teased, made fun of, gossiped about or physically harmed. We hear stories all the time about youngsters being bullied.