Kun taaperoisi ei kata – tai kun se on hurty kakku!

Jos lapsesi haudutettujen luumujen ja muiden korkeakuitujen ruokien ruokinta ei riitä, voi olla aika saada vakava taaperoiden ummetus. Yksi pojistani oli jatkuvasti ummetettua, kun hän aloitti kiinteän aineen syömisen. Häntä ei lopetettu päiviä loppuun – vaikka niin tapahtuu, ouch! – Hänellä oli kuitenkin paljon esiintymiä Hurty -kakkua, jossa jatkuva rasitus aiheutti jakkarassaan vähän kyyneleitä ja verta.

Jaan tämän tilanteessa, kokemuksemme voi auttaa sinua.

Mitä tehdä, kun on pelottavaa POO: lle

Monien ahdistuneiden puhelujen jälkeen lastenlääkärillemme hän suositteli, että aloitamme täydentämällä pienellä lusikalla Miralaxia päivittäin (kysy lääkäriltäsi annoksia!) Jatkaessamme asiaa. Hän antoi meille hyödyllisen analogian “kakkujunasta”, jossa jopa tavalliset kakut saattavat purkaa vain joitain autoista ja koskaan päästä Cabooseen.

Lääkärimme kertoi meille, että Miralax ei ole haitallista tai riippuvuutta ja paljon paremmin kuin pienen ihmisen opettaminen pelkäämään kakkua. Meillä on hänelle hyvin pieni määrä kahdesti päivässä. Se on liukoinen jauhe, joka voidaan lisätä maitoon (ravista hyvin) tai lämpimiin nesteisiin (kuten heikko yrttitee).

Pienille ihmisille annos on jo melko pieni, joten valtava kannu, kuten olimme kestäneet pitkään. Hoitovuoden aikana kävimme todennäköisesti vain 2 tai 3 astiaa tämän visualisoidun oikeuden läpi. Kun kakka tuli pehmeämmäksi ja kakku vähemmän pelottavaksi, asteittaimme sen käyttämällä pienempiä että pienempiä Miralax -annoksia.

En epäröi käyttää sitä jälleen kerran, kun ummetus kasvattaa kauhistuttavaa päätään.

Kerro minulle, jos haluat koskaan kuulla paljon enemmän Hurty Poopâ -tarinoistani; Haluaisin kuulla sinun!

[Ei sponsoroida, vain rehellinen mielipiteeni]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post