15 Hauska päiväyöideoita kotona, jotka eivät vaadi lastenhoitajaa

ajatus päiväyöstä voi tuntua putken unelmalta, kun sinulla on vastasyntynyt. Vaikka minulla oli onni saada poikkeuksellinen äiti, joka asui nurkan takana minulta ja auttaa meitä päiväyönä. Olin epäonninen, kun hänen täytyi astua kahden vuoden ajan Kiinaan ja tuimme juuri kotiin suloisen vastasyntyneen. Joten kaikille niille, jotka yrittävät löytää lastenhoitajan, tunnen sinut. Tässä on kotona 15 hauskaa päiväyöideoita, jotka eivät vaadi lastenhoitajaa

15 hauskaa päiväyöideoita kotona, jotka eivät vaadi lastenhoitajaa

Tässä on kymmenen hiukan paljon kekseliämpi päiväyö kotona ideoita treffailua varten, joihin sisältyy joitain heidän herätysaikaansa.

Lapsia koskevat babysitterin päivämäärät

Voi olla vaikea tasapaino antaa lasten osallistua ja silti saada se tuntuvan päivämääränä tai ainakin erityistilaisuutena.

Lasten palvelevan vanhempia -saa lapset palvelemaan sinua jotenkin. Isot lapset voivat valmistaa illallista, pienet lapset voivat kävellä selkäsi ja voimme kutsua sitä kylpylään/hierontaan. Usein lapseni yrittävät vaatia rahaa ponnisteluistaan, joten 25 sentin hierontaa menee melko pitkälle

Sisäpiknik. Heitä talvinen piknik olohuoneeseen, typerä tapa juhlia, että olet paljon enemmän kuin pari, olet perhe. Meillä oli jäädytetty piknik vaahtokarkkeilla, kuumalla kaakaolla ja ehkä kahvilla ja apuilla aikuisille.

Luokitella se ylös. Osta paras kaupunki, tarjoile sitä hyvällä Kiinalla kangaslautasella. Sytyttää kynttilöitä.

Pelaa karaoke tai videopelejä! Missä laulat ja lapsesi seuraavat munanvahvisten ja tamburiinien kanssa heidän sarjoistaan. Meillä oli tapana soittaa rockbändiä takaisin päivinä, jolloin tämä peli oli epäsuosittu. Suuret lapset liittyisivät sisään ja pienet lastensoittimet irrotettiin pistorasiaan, koska hei, bändin on menestyttävä!

Suorita menneisyys -pop häävideossasi ja istu ja palaa menneisyyden. Lapsesi rakastavat nähdä koko perheen ja videoiden, ja sinä ja puolisosi saavat elää hämmästyttävän päivän.

Kun lapset nukkuvat!

Netflix & Chill – Hei, Yhdysvaltain vanhemmat kehittivät Netflixin ja Chillin, sitä kutsuttiin juuri elokuvan vuokraamiseksi. Käännä yhteinen ilta television edessä elokuvan päivämääräksi, jossa on nuorempia minttuja ja iso kulho voivoista popcornia. Netflix, Amazon, iTunes, Huluâ ja Ondemand -vaihtoehdot, joten sinun ei tarvitse edes suunnitella elokuvan edessä. Tee siitä sarja.
Päivämäärän resepti: Â Film Plus -elokuvan välipaloja. Helppo! (Koska se on niin helppoa, muista laittaa puhdas tee -paita, jotta kumppanisi tietää sen päivämäärän)

Make illallinen illallisen jälkeen, mutta hauskalla, seksikkällä tavalla. Nauti yhdessä ruoanlaiton tanssista ja anna sen kestää koko illan.
Päivämäärän resepti: Â Sekoita ruokaa tunnelman ja keittoasioiden kanssa. Keskimääräinen vaikeus, mutta suunnittelu vaaditaan.

Jaa hieno jälkiruoka! (Jos ruoanlaitto on liian paljon vaivaa) – jaa hienoa jälkiruokaa ja valkoviiniä kynttilänvalossa. Tee siitä jotain dekadenttia, kuten souffle tai fondue.
Päivämäärän resepti: Â Jälkiruoka plus valittu juoma. Melko helppoa, jos saat kuljetus- tai päivittäistavarakaupan jälkiruokaa, prep on minimaalinen.

Kutsu ystäviä bedtime-kaksinkertaiseen päivämäärään lautapeleissä tai videopeleillä. Jos kavereillasi on lapsia, kokeile puoliksi nukkumista. Jos se epäonnistuu, voit seuraavan kerran kiinni lapsivapaisiin kavereihisi.
Päivämäärä resepti: Â Anna kavereidesi tuoda pelin ja puhdistat vain muoviset lelut sohvalta. Helppo!

Lomasuunnittelupäivä -Tämä on yksi suosikeistani. Tutkimukset sanovat, että loman suunnittelu tuo ihmisille yhtä paljon onnellisuutta kuin itse loma. Se on loistava tapa yhdistää kumppanisi kanssa ja valmistautua seuraavaan poikkeukselliseen seikkailuun.

Tapas & Tails -Yksi suosikki päiväyömme kotona on ollut tapas ja pyrstö. Puolisoni hajottaa baarisarjan, jonka sain hänet jouluksi, ja meillä on ilo herkullisista käsityö cocktaileista sekä maku -tapasista. Jotain Cradt -cocktailista ja tapasista on hauskaa ja romanttista.

Hieronta kateutta -on ajoitettu potkua takaisin tähän päivämäärän illan ideaan kotona. Pidä loistava yö sinusta ja puolisostasi antamalla toisilleen koko vartalohieronta.

15-30 minuutin päivämäärät kotona, kun taas lapset ovat ”hajamielisiä”

Joskus sinun on otettava mitä saat, ja vanhemmuuden myötä 15–30 minuutin tauko voi olla loistava tapa pitää hauskaa puolisosi kanssa.

Elmo Sex. Kuten Mom101 on kuvaillut, ”jossa lyö lapsia Elmon edessä, kilpaile makuuhuoneessa 15 minuutin ajan, saat sitten 2 minuutin hälytyksen, kun teemamusiikki tulee?”. Katso, taikuuden ei tarvitse pysähtyä, vaikka jotkut päivät se vaikuttaa mahdottomalta.

”Nap -aika” Â Kun lapsesi ovat vaiheessa, jossa he ovat siinä makeassa paikassa, etteivät he aio vahingoittaa itseään, kerro heille äidin ja isän täytyy nukkua ja sitten olla vähän romanttinen päivämäärä makuuhuoneesi sisällä. Usein nautimme näyttelystä yhdessä ja muina aikoina vain istumme ja keskustelemme ja luemme joitain lehtiä. Se on hieno vetäytyminen päivittäisestä kaaoksesta ja auttaa äitiä ja isäyhteyttä uudelleen.

Paeta takapihalle -lapseni ovat aina takapihalla, muttaUsein, kun he pelaavat sisällä, on hienoa paeta vain ukkoseni kanssa takapihalle kupillisella kahvia ja käpertyä huovan alla pienen palokuopan vieressä.

Millaisia asioita teet “päiväyöllä” kotona?

Hieman liittyvät ajatukset: BabyCenter-sarakkeessamme ylitän videopelien hyveet vanhemmille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Vinkkejä julkisenVinkkejä julkisen

julkisen imetyksen hoitotyöhön voi olla stressaavaa jopa parhaimmissa olosuhteissa. Ehkä lämpötila ei ole ihanteellinen, puku on hankala, vaadit joitain ylimääräisiä tyynyjä tai olet kauhistunut vastasyntyneen paitasi ympärillä. Aivan ensimmäisen kerran