10 Edullinen syntymäpäiväjuhlakonseptia

Meillä on hyvä ystävä, joka kaikki oli asetettu palkkaamaan gourmetruokakuorma -auton palvelemaan lapsensa syntymäpäiväjuhlia, kun hän tapahtui kompastuvan halvempaan kolmannen syntymäpäivän viestiin. Stacey totesi, että olen täysin stressaantunut hänelle syntymäpäiväjuhla-olosuhteisiin.

Donitsit ovat edullisia ja hauskoja syntymäpäivän jälkiruokia

”Aioin sijaintia 350 dollarin+ tilauksen alueellisen taquerian kanssa, kun tarkistin Heatherin viestin ja minulla oli A-Ha-hetki. Menin Safewaylle ja päädyin sen sijaan 25 dollaria voileipistä. ”

Jos se on totta, voitan tässä bloggaamisessa.

Haluan auttaa sinua säästämään rahaa löytämällä virheistäni (ja menestyksistä). Keskity siihen, mitä lapsesi todella haluaa hänen erityispäiväänsä olevan innovatiivinen, missä se laskee.

Tehty väärin, syntymäpäiväjuhlat ovat uuvuttavia, kalliita ja stressaavia heidän takanaan oleville vanhemmille. Ollut siellä, tehnyt sen. Juuri tässä on ote kymmenestä vinkistäni, jotka estävät sinua tuntemasta rikkoutumista ja palanut seuraavan lapsen kääntämisen jälkeen:

1. Vältä juhlia suoraan. Olisiko lapsesi onnellisempi juhlia erityisellä elokuvalla, flipperillä tai mini -golfmatkalla yhden tai kahden ystävän kanssa? Jos niin, ei myöskään vaadita juhlia. Kiinnitä kynttilä jäätelökartioon ja anna hänen tehdä halu myöhemmin. Vanhimman poikani 8. syntymäpäivänä toimme hänen kaksi hienointa silmukkaansa flippari -arcadeen ja sitten jäätelön aurinkoon. Tehty samoin kuin tehty.

4. Valitse ilmainen paikka. Joitakin erittäin hauskoja juhlia voidaan pitää takapihalla tai julkisessa puistossa. Vuosien varrella olen huomannut, että se korostaa minua enemmän, että kotona on paljon ihmisiä kuin kuljettaa muutamia tarvikkeita puistoon ja kyykky pöydälle. Valitse, jos haluat toisen mukavuuden toiseen.

6. Rutiini aterioiden välinen juhla. Jopa paljon parempi kuin hillitty ateria on juhla, joka pidetään, kun ruokaa ei odoteta. 14–16 on täydellinen ajoitus terveellisten välipaloja ennen syntymäpäivän jälkiruokia

9. Vaihda syntymäpäiväkakku. Entä munkkitorni tai kotitekoisten cupcakes -lokero valtavan kakun sijasta? Koristeelliset cupcakes voi myös kaksinkertaistaa aktiviteettina!

{Lue koko julkaisu, joka virtaviivaistaa lapsesi seuraavan syntymäpäivän juhlaa säästääksesi rahaa sekä stressiä jeanchatzky.com}}

Jos uskot, että rahan säästäminen syntymäpäiväjuhlissa voi todella olla hauskempaa kaikille, jaa hienoimmat vinkkisi kommentteihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post