Löydetäänkö kemikaalit päivittäisistä tuotteista riskitöntä perheellesi?

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Me kaikki haluamme varmistaa, että haluamamme ovat onnellisia ja ennen kaikkea terveenä. Mentorisi lapsesi tekemään viisaita vaihtoehtoja siitä, mitä he syövät ja motivoivat fyysistä toimintaa, on vasta alku terveellisen elämäntavan elämiselle. Ymmärrätkö kuitenkin, että nykyään markkinoiden päivittäisistä tuotteista löytyy yli 80 000 vaarallista kemikaalia? Näitä toksiineja ei ole testattu riittävästi ja miljoonat amerikkalaiset hyödyntävät niitä. Ymmärrätkö mitä uudessa matossasi, lapsen leluissa tai vauvan pullossa? Näitä tuotteita ei tarjota komponentti -etiketeillä, mutta ehkä niiden pitäisi.

Yhdysvaltain hallituksen ensimmäinen yritys lisätä ymmärrystä tästä ongelmasta oli kongressin ohittaminen myrkyllisten aineiden hallintalain (TSCA) vuonna 1976. Uuden lainsäädännön piti tarvita liiketoimintaa tietoturvatietojen luomiseksi lukemattomille kemikaaleille, joihin olemme ottaneet yhteyttä. jokapäiväisesti ja antaa hallitukselle valta hallita vaarallisia. Jopa sen jälkeen, kun lainsäädäntö hyväksyi 62 000 kemikaalia, jotka käyttivät tuolloin markkinoilla ilman testaamista. EPA on tarvinnut vain muutaman sadan toksiinien testaamista, samoin kuin nykyään yli 20 000 uutta kemikaalia on esitelty paljon niistä ilman tietoa siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa terveyteemme.

Voit löytää nämä kemikaalit eri paikoissa talossasi mukaan lukien:

Lattia

Ikkunat

Tuoksut

Ruoka voi vuorauksia

Ei -keitsyt

Taminkestävät kankaat

Matot

Pizzalaatikot

Pikaruokaastiat

Maalit

ja jalkakäytävä automaattisen pysäköinnin suurista tarjouksista sekä ajotieltä

Liittyivät parhaat terveet äidit- viikonlopun pohdinta jo helmikuun

Ftalaatit samoin kuin bisfenoli A (BPA), perfluorattuja yhdisteitä (PFC), trikloorietyleeniä (TCE) sekä tolueenia sekä edellä luetellut tuotteissa löydetyt polykliset aromaattiset hiilivedyt (PAH: t) voivat johtaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin sairauksiin, kuten, kuten,, Syöpä, hedelmättömyys, Alzheimer’s, Parkinsonin ja kaihi. Uskon, että näille kemikaaleille sekä tuotteille tulisi tehdä lisätutkimusta selvittääkseen, onko ne todella käynnistämässä tiettyjen sairauksien vauhtia.

Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana lasten aivosyövässä ja leukemiassa on lisääntynyt 40% Yhdysvalloissa. Olen skeptinen siitä, liittyykö nuorisosyövän lisäys suoraan tuotteisiin, joita käytämme joka päivä.

Rintasyöpä on myös yli kaksinkertaistunut 30 vuodessa. Suurin lisäys Yhdysvalloissa on nuorempien naisten joukossa, joilla ei ole suurta taudin vaaraa. Onko tämä myös sukulainen? Uskon, että enemmän tutkimusta on tehtävä ennen kuin hyppäämme johtopäätöksiin.

Vaikka monet ihmiset uskovat, että nämä kemikaalit liittyvät suoraan Yhdysvaltojen terveys- ja hyvinvointikysymysten lisääntymiseen. Viimeisen presidentin syöpäpaneelin raportissa todettiin, että myrkyllisille kemikaaleille altistuminen on huomattavaa ja karkeasti syövän tunnustetun vaarakerroksen alla. He ehdottivat, että hallitus ryhtyy välittömiin toimiin suuntauksen kääntämiseksi. Paneeli päätti, että kongressin tulisi uudistaa myrkyllisiä aineita hallinnassa. He uskovat, että Yhdysvaltain EPA: n tulisi hallita ymmärrettäviä ja epäiltyjä syöpää aiheuttavia aineita.

Avainsana täällä näkökulmastani on ”epäilty”. Jos emme ole varmoja siitä, onko muutama näistä kemikaaleista, laukaisee sairauden, kuten syövän, kuin hallituksen pitäisi auttaa tarjoamaan rahoitusta tutkijoille ja tutkijoille tutkimuksia näitä epäiltyjä kemikaaleja. Kaikkien syöpäkyselyjen kanssa kokeneiden lasten ja naisten osalta voidaan suorittaa saadaksesi lisätietoja tuotteista, joita nämä ihmiset käyttivät päivittäin. Opittavaa on vielä enemmän.

Aiheeseen liittyvä työ menetelmäsi yhtä paljon kuin uudenvuoden päätöslauselmat

Jälleen kerran todisteet havaitaan näiden kemikaalien yhdistämisestä terveys- ja hyvinvointivaaroihin. Uskon, että amerikkalaisille olisi tietoa varmistaakseen, että he voivat tehdä tietoisia päätöksiä tekemistään ostoksista. Hallituksen asetus ei ole vastaus, vain koulutuksella voimme tehdä viisaita päätöksiä perheellemme.

Amerikka on tasavalta. Valta on kansamme, ei liittohallituksen käsissä. Lisää sääntelyä vahingoittaa talouskasvua ja poistaa oikeuksemme aMerican kansalaiset osallistuvat vapaisiin markkinoille. Valtava sisar voi uskoa, että emme ole älykkäitä, mutta olen eri mieltä. Hallituksen tulisi kuitenkin tiedottaa yhteiskunnalle julkisen palvelun mainoksilla, kun näiden kemikaalien välinen yhteys sekä terveys- ja hyvinvointipuolen vaikutusten lisääntyminen on perustettu. Uskon myös, että useamman liiketoiminnan tulisi luetteloida nykyään markkinoilla olevista tuotteistaan ​​löydetyt komponentit. Hallituksen ei kuitenkaan pitäisi astua sisään.

Uskotko, että myrkylliset kemikaalit ovat syyllisiä syöpään ja muihin sairauksiin Yhdysvalloissa tänään? Uskotko, että liittohallituksen tulisi tarkistaa myrkylliset aineet hallitsevat lain ja hallintakemikaalit, jotka löydetään päivittäisistä tuotteista? Vai uskotko, että koulutuksella me amerikkalaisina kansalaisina voimme tehdä omat päätöksemme siitä, mihin kotelemme kotitalouksemme ja mitä ostamme? Jos uskot, että hallituksen on astuttava sinuun, voit ilmaista huolesi allekirjoittamalla vetoomuksen motivoidaksesi edustajia tukemaan vuoden 2011 riskitöntä kemikaalia koskevaa lakia.

*Huomaa: Tämä on toimituksellinen, samoin kuin kaikkien kirjoittajien mielipiteet täällä Healthy Moms -lehdessä.

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, Internet -myyjällä ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa sekä lainsäädännössä ja terveellisenä terveydenhuollon ja wellness -blogissa äitien parhaiten terveys- ja wellness Terveys- ja hyvinvointimaailman kirjoittajat sekä äidin bloggaajat. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin tietoisia terveys- ja hyvinvointiongelmista sekä tarkalleen kuinka pysyä terveenä, he voivat siirtää kyseiset tiedot lapsilleen ja kääntää nuorten liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Liittyi tarkalleen kuinka käsittelemätön ruoan reaktiivisuus vaikuttaa koko vartaloon

Rouva Talbert on esillä oleva terveys- ja wellness -blogin kirjoittaja Wellsphere.com -sivustossa, samoin kuin hänen artikkelinsa voidaan löytää myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa samoin terveitä Moms -sosiaalisen median verkostoa Ningissä, käsittelee äidin luonnollista terveyttä ja hyvinvointia sekä hyvinvointikauppaa, samoin kuin Amerikan hyvinvointihaasteen sosiaalisen verkoston neuvoa -antavassa lautakunnassa.

Linkki tähän viestiin: Kemikaalit Löydetyt päivittäisissä tuotteissa riskitön perheellesi?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post