Pellava ja Chia Blend Carrington Farmsista – vuoden 2013 erittäin superruoka

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.js
Lisään aina jauhetut pellavansiemenet aamu -smoothieihini. Pellavansiemenet koostuvat useista B-vitamiineista, joissa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, joissa on runsaasti kuitua ja koostuvat magnesiumista. Kun pellava- ja chia -siemenet yhdistetään toisiinsa, sinulla on erittäin superruoka. Jos haluat oman tuotannon näistä siemenistä, harkitse siemenkoneiden käyttöä viljelykasvien istuttamisessa.

Chia -siemenet ovat vähän hiilihydraatteja, gluteenia ilmaisia ​​ja pakattuja omega 3: lla, vitamiineilla, antioksidantteilla, proteiinilla, kuiduilla ja mineraaleilla, kuten kalsiumissa, magnesiumissa ja sinkissä. Orgaaniset jauhetut pellavansiemenet koostuvat myös hormonin tasapainottavista fytoestrogeeneistä, joita kutsutaan lignaaniksi. Carrington Farms on koonnut faksi- ja chia-siemenet ravitsevaan syömään jauhettuun pellavan chia-sekoitukseen. Yhdessä tämä sekoitustarvikkeet ja poikkeuksellinen energialähde ja ravintoaineet kestävän sydämen terveyden ja aineenvaihdunnan lisäämiseksi.

Carrington Farms -valmiit pellavan chia-sekoitukset voidaan lisätä jogurttiin tai smoothieihin aamiaiseksi tai salaattien kärjessä tai käytettäväksi sidonta-aineena lihaleipä, vuoka tai hampurilaiset. Lisään myös tämän sekoituksen koko viljan kaurajauhooni.

Orgaaniset jauhettu pellava ja Chia yhdessä voivat myös auttaa sinua saavuttamaan painonpudotuksen tavoitteet. Monet laihduttajat ovat havainneet, että orgaaniset jauhettu pellava- ja chia -siemenet ovat olleet ratkaisevan tärkeitä pitääkseen heidät tyytyväisinä. Ravitsemusterapeutti, Deborah Orlick Levy, MS, RD, rohkaisee yksilöitä sisällyttämään pellavan päivittäisiin ravitsemusuunnitelmiinsa ja selittää: ”Pellava on yksi parhaimmista Omega 3: n terveellisen rasvan lähteistä, jotka voivat auttaa nopeuttamaan painon menetysprosessia samalla Minimoi sydänsairauksien ja aivohalvauksen riski. Se on hyödyllistä myös verenpainetaudin, nivelkipujen ja monien muiden vaivojen oireiden lievittämisessä. Sanon usein ihmisille, että voit käyttää rahasi terveelliseen syömiseen nyt tai voit käyttää rahasi lääkärin toimistossa myöhemmin elämässä. ”

Carrington Farms kantaa myös uskomattoman kätevää yksittäistä tarjoilua ruokaa varten orgaanisia jauhettuja pellavapakeja ja orgaanisia neitsyt puhdistamaton kookosöljy. Orgaaniset jauhotut pellavapaksit ovat paras koko kuljetettavaksi kukkaroilla, lounaslaatikoilla tai kannettavien tietokoneiden koteloissa.

Liittyvät kuinka hallita ahdistusta ja emotionaalista syömistä kotona pysyessäsi

Paljon lisätietoja Carrington Farms -sivustolta käy Carringtonfarms.com -palvelussa.

*Ilmoittaminen: Sain paketin Carrington Farms -valmiista Flax Chia -sekoituksesta vastineeksi tälle katsaukselle. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja ja 100% minun.

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, online -kauppias ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymään terveellisessä hän aloitti Healthy Mommies -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä erittäin terveysblogi äideille ja siinä on useita terveysasiantuntijoiden kirjoittajia ja äiti -bloggaajia. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert on esillä oleva terveysblogger Wellsphere.com -sivustossa ja hänen artikkeleitaan löytyy myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös Healthy Mommies Social Network -verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n markkinointijohtaja ja on Amerikan hyvinvointihaasteen sosiaalisen median neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa hallituksessa. Seuraa häntä Google+: ssa.

Löysitkö nämä tiedot hyödyllisiä? Napsauta tätä näyttääksesi tukensa Healthy Mommies -lehdelle.

Linkki tähän viestiin: plax ja Chia Blend Carrington Farmsista – erittäin superruoka vuodelle 2013

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

TwiittiJaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post