Kuinka tehdä paperin tervetuliaisbanneri juhlista

Tämän blogin läheiset seuraajat ovat todennäköisesti arvanneet, että meillä on joku uusi tervetulleeksi aloittelijoiden kotitalouteen tällä viikolla. Tiedot tulevat pian! (Päivitys: Kuva Facebookissa!)

Antakaa toistaiseksi viihdyttää sinua julkaisulla siitä, kuinka vietin myös paljon rahaa käsityötarvikkeisiin ja mitä voisit tehdä toisin.

On täysin mahdollista, että sain konseptin hyödyntää epäsuotuisaa aluetta bannerin kirjaimille paperilähteen näytöltä. Olen [lisää innostuneita täydellisiä], kuten myymälä. Toisaalta en pidä siitä myös siitä, koska kulutan aina paljon rahaa ja lopulta tunnen olevani hullu ihminen, kun palaan kotiin.

Tässä tapauksessa en lyö itseäni niin paljon, koska sain kolme banneria ostamistani materiaaleista sekä muutamia tavaroita, joita käytän pitkään pitkään.

Scarlettin 4. syntymäpäiväjuhlat

Jenniferin syöpämatkalle

Heatherin lapsen suihkussa

Käytin siluettivalmistajaa (lähetettiin minulle Siluette America -yrityksen testaamiseen sekä olen ehdottomasti rakastunut!) Leikkaamaan kirjeet ympyränmuotoisesta paperista, jonka sain paperilähteestä.

Valmistaja voi leikata mitä tahansa haluamasi fonttityyppiä, mikä on uskomatonta.

Sitten laitoin ristiriitaisen ympyrän värin yhden leikkauksen kirjaimella ja kaksoisreiällä rei’ittivät ne. (Kyllä, sain erityisen kaksoisreiän reikän. Tikkari!)

Lopuksi kiertin nauhan jokaisella ympyrällä.

Ympyrät ovat ehdottoman tarpeettomia. Minkä tahansa tyyppiset korttivarastot tekevät samoin kuin jos sinulla on ympyrän reikän reikä (jonka olen jo käskenyt sinun ostaa, eikö?), Voit tehdä omat ympyrät.

P.S. Scarlettin nimen jälkeen (Firecracker, joka kunnioittaa hänen 4. heinäkuuta syntymäpäivää), käytin juuri tähdellä hauska kirjasinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post