Isänpäivä “Dogether” -lahjakonseptit

kiitos Walmart.com-sivustolle tämän julkaisemisesta isänpäivälahjoista.

Isänpäivän kaltaisten lomien havainnot juoksevat pannukakkuista viileän viljan sijasta aamiaiseksi kiiltäviin uusiin tableteihin, jotka on kääritty punaiseen nauhaan. Ainakin minua on johdettu uskomaan tähän koko isänpäivämarkkinointiin, jonka olen nähnyt viime viikkoina.

Kotini nojaa jossain keskellä, luulen. Kuten kortti sekä paita.

Yritämme keskittyä tekemään jotain yhdessä. Äitienpäivänä tein meidät vuokraamaan polkimen veneitä läheltä järvellä, paitsi että ne olivat poissa polkimen veneistä, joten saimme kanootteja, samoin kuin niitä oli yhtä vaikeaa meloa sekä turhautuneen, melkein siihen pisteeseen asti Kyyneleet, samoin kuin piti huutaa toiselle puoliskolleni, että olin valmis, mutta se ei ole tarina tälle viestille.

Tänään haluan jakaa muutamia konsepteja aineellisille tuotteille, jotka voit kääriä isänpäivään, joka aiheuttaa hauskoja, isäkeskeisiä seikkailuja bit-perheellesi.

1- Isät vauvoilla, perustietoinen muutosalusta, joka vapauttaa hänet joutumasta tuomaan jotain kukkaista nimeltä Petunia Picklebutt, mutta asetetaan hänelle perusteet, jotka vievät vastasyntyneen maailmaan. Ei ohjeita.

2- (gadget-geeky) isille taaperoilla, puettava GoPro-video-nokka voidaan kiinnittää mihin tahansa. Yritä kiinnittää se heiluttavaan kävelijän rintaan saadaksesi lapsen näkymä siitä, miltä maailma näyttää. Tämä voi tuottaa kiehtovaa tarkistaa myöhemmin. (Tämä splurge on todella kotitalouslahja – shhh! – samoin kuin sitä voidaan käyttää vedenalaisen toiminnan saamiseen sekä muihin urheilulajeihin, joista kasvaa myöhemmin.)

3- esikoululaisten kanssa oleville isille ulkopuolinen lelu, kuten tarranauhan ja tosien peli, kutsuu matkan puistoon tai vain takapihalla vietetyn ajan, joka työskentelee moottoritaitojen parissa.

4- Isät, joissa on valtavia lapsia, pidämme tästä kirjasta, Â Dadamickin isän merkittävien tieteellisten kokeiden kirja, joka rohkaisee isää sekä hänen lapsiaan toimimaan laboratoriokumppaneina käytännöllisissä toiminnoissa. Toinen puoli ja lapseni ovat nauttineet haasteista.

Mitkä ovat isäsi päiväsuunnitelmat?

Bloggin Walmart.com -sivuston puolesta, josta voit ostaa kaikki yllä esitetyt lahjat, vaikka lahjakonseptit ovat minun, ei Walmartin. Kuten Walmart -ihmiset sanovat: “Osta Internetissä ja säästää rahaa verkossa paljon paremmin ATâ.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post