Tasoita vatsasi Whole Foods

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Tänään Facebookissa kompastuin tähän konseptiin fyysisen kunto -ohjaajan Tony Hortonin (P90X: n luoja) huomautuksessa. Hän on tarttuja syömään oikein. Me kaikki ymmärrämme, että syömäsi ruuat pelaavat todella valtavaa toimintoa siinä, saatko tasaisen vatsan vai ei. Tony toteaa, että tasaisen vatsan helppo ruoka -ehdotus on laskea ainesosat, ei kalorit. Tämä on uusi, jota en ole koskaan kuullut, mutta sillä on paljon järkeä.

Tavoitteena on syödä yhden komponentin ruokia tai ruokia, joissa on mahdollisimman vähän komponentteja. Ruoat, kuten munat, kaurahiutaleet, pähkinät, marjat, omenat, pinaatti, kana, lohi, ihanat perunat jne. Jos syöt ensisijaisesti näitä ruokia, pysyt luonnollisesti täydellisempinä, samoin kuin minkäänlaista vaatimusta kalorien laskemiseen .

Tony kysyy: ”Haluatko viedä sen askeleen pidemmälle? Pidä komponenttiloki, ei ruokaloki. ” Jos syöt yllä olevia ruokia, komponenttiloki on ruokalaki, eikö niin? Odottaa kuitenkin, että söit joitain viisaita aloitusmaita ja jotkut vähentyneet rasvavehnän ohuet esimerkkinä, komponenttiluettelosi näyttäisivät tältä:

Riisi, täysjyvävehnä, sokeri, kauraklusterit (sokeri, paahdetut kaurat [rullattu kaura, sokeri, rypäleöljy TBHQ: lla sekä sitruunahappoa tuoreuden, melassin, hunajan, BHT: n tuoreuden, soijalecitiinin, vehnän hiutaleiden, terävien kanssa Riisi [riisi, sokeri, mallas, suola], maissisiirappi, polydekstroosi, hunaja, kaneli, BHT [säilöntäaine], synteettinen vaniljakaku), korkea fruktoosimaissisiirappi, suola, hunaja, mallasmaku, alfa -tokoferoliasetaatti (vitamiini),,,,) Niasiinamidi, sinkkioksidi, vähentynyt rauta, natrium askorbaatti sekä askorbiinihappo (C -vitamiini), kalsiumpantotenaatti, keltainen #5, pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), riboflaviini (B2), tiamiinihydrokloridi (vitamiinin B1), B2) ), A -vitamiini palmitaatti, foolihappo, beetakaroteeni (A -vitamiini -vitamiini), B12 -vitamiini sekä D. -vitamiini D.Whole -jyvävehnän jauhot, valkaisematon rikastettu jauhot (vehnän jauhot, niasiini, vähentynyt rauta, tiamiini mononitraatti [vitamiini B1] , Riboflaviini [B2 -vitamiini], foolihappo), soijaöljy, sokeri, maissitärkkelys, mallassiirappi (F ROM -ohra ja maissi), käännä sokeri, monoglyseridit, suola, vihannesväri (annatto -uute, kurkuma oleoresiini). Sisältää: vehnä. BHT lisätty pakkausmateriaaliin tuoreuden suojaamiseksi jne.

Liittyvät mikä on pektiini?

Ei aivan kuva, eikö niin? Nyt ymmärrän, että koko ajan ei ole helppoa syödä kokonaisia ​​ruokia, mutta kokeilemme hienointa yhdessä. Tony antoi minulle suuren muistutuksen, koska entinen vähentynyt rasvavehnän ohut syöjä itse. Uskon, että menen sen sijaan omenan.

Kaikkea parasta terveydessä ja hyvinvoinnissa sekä kunto,
– Trainer Jenn of SternitalFitCoach.com sekä Team Beachbody

Linkki tähän viestiin: tasoita vatsasi kokonaisten ruokien kanssa

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post