Immuunijärjestelmän koulutus: Uusi kirja käyttää vaihtoehtoa rokotuksiin

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.jsi uskoo erittäin voimakkaasti, että jokainen lapsi on rokotettava ostamaan pysyäkseen terveenä ja lopettamaan tartuntatautien puhkeaminen. Monet vanhemmat ovat eri mieltä kanssani ja tuntevat, että rokotteet aiheuttavat haitallisia sivuvaikutuksia. Olen päättänyt rokottaa kaikki lapseni, koska haluan heidän olevan vahvoja ja terveitä, eikä minun tarvitse kärsiä ehkäisevästä sairaudesta, kuten poliosta, sikotaudista tai hepatiitista. En myöskään usko, että on olemassa tarpeeksi tutkimusta ja todisteita siitä, että rokotteet aiheuttavat lasten pitkäaikaisia ​​terveysongelmia.

Lasten rokottavien lasten takana oleva riita esitetään jälleen uudessa kirjassa The Solution, Cilla Whatcott ja Kate Birch. He uskovat, että homeoprofylaksia on turvallisempi vaihtoehto nykyaikaisille rokotuksille. Jos vanhemmat harjoittavat oikein, vanhemmat voivat pitää lapset terveinä kehittämällä immuunijärjestelmää.

“Homeopaattisina ammattilaisina ja globaaleina kansalaisina olemme huolestuneita immuunijärjestelmän häiriöiden ja kehitysviiveiden huolestumisesta, jotka vaikuttavat niin paljon lapsia nykyisen päivän rokotusohjelmien seurauksena”, Birch sanoo. “Olemme sitoutuneet laajentamaan homeoprofylaxis Internationalin käyttöä ja pääsyä tarttuvan tarttuvan taudin ehkäisemiseksi.”

Homeoprofylaksia on prosessi, jolla lapsesi immuunijärjestelmä kouluttaa tautien torjumiseksi antamalla hänelle pienen annoksen taudista. Jos sinulla ei ole perustietoa homeopatiasta, saatat löytää vaihtoehdon erittäin hämmentäväksi. Homeopatia on Samuel Hahnemannin perustama lääketieteellinen käytäntö periaatteesta, jonka mukaan “kuten parannuskeinot”. Toisin sanoen terveessä henkilössä, joka tuottaa oireita, joista henkilö kärsii potilaan hoidossa.

Homeopatian käyttäminen terveysongelmien parantamiseksi voi kuulostaa radikaalilta idealta joillekin ihmisille. Kokemuksen kautta tiedän, että tämä vaihtoehtoinen lääketiede toimii. Mutta olen erittäin skeptinen homeoprofylaksian käytöstä nykyaikaisten rokotteiden sijasta. Ratkaisussa koivu ja Whatcott tarjoavat vaihtoehdon perheille, jotka etsivät luonnollista terveellistä vaihtoehtoa rokotuksille.

“Ymmärtämällä immuunijärjestelmän toiminnan ja miten tavanomaiset rokotteet ovat vaikuttaneet pitkäaikaiseen terveyteen, vanhemmille voidaan valtuudet tehdä viisaita päätöksiä lastensa pitämisestä terveinä”, Whatcott sanoo. Viime kädessä liuoksen kautta haluaisimme muuttaa rokotteita ja tautia koskevaa nykyistä paradigmaa bakteerien ja virusten taistelusta oppimiseen rinnakkain heidän kanssaan turvallisella tavalla. ” Voit ostaa vaihtoehdon: Homeoprofylaxis: Rokotevaihtoehto Amazon.com -sivustossa tai paikallisessa kirjakaupassa.

Aiheeseen liittyvä 3 asiaa, jotka sinun on tiedettävä COVID-19: stä, jos sinulla on autoimmuuninen tila

*Ilmoitus: Sain kopion vaihtoehdoista: homeoprofylaxis: Rokotevaihtoehto vastineeksi tälle katsaukselle. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja ja 100% minun.

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, online -kauppias ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymään terveellisessä hän aloitti Healthy Mommies -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä erittäin terveysblogi äideille ja siinä on useita terveysasiantuntijoiden kirjoittajia ja äiti -bloggaajia. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert on esillä oleva terveysblogger Wellsphere.com -sivustossa ja hänen artikkeleitaan löytyy myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös Healthy Mommies Social Network -verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n markkinointijohtaja ja on Amerikan hyvinvointihaasteen sosiaalisen median neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa hallituksessa. Seuraa häntä Google+: ssa.

Löysitkö nämä tiedot hyödyllisiä? Napsauta tätä näyttääksesi tukensa Healthy Mommies -lehdelle.

Linkki tähän viestiin: Mune System Education: Uusi kirja käyttää vaihtoehtoa rokotukselle

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

6 ways to get What You want6 ways to get What You want

Sharing is caring! Jaa Twiitti Jaa https://apis.google.com/js/plusone.js http://www.lifeandbeautyweekly.com/partner/content/healthymamamagazineftp/programsend/programunit.js?Page=partner/unbranded/healthymamamagazineftp/archive/feature/what_i_want/index.html Life & beauty Weekly: happy You 6 ways to get What You Want By Anne L. Fritz forever & beauty Weekly When