Äiti MacGyver Travel Bed -ideat: Pesä tai laatikko?

Kaikkien varusteiden ja talon mukavuuksien jättäminen kotitalousmatkalle on sekä mielenkiintoista että ärsyttävää. Uskon nukkumisesta. Äitinä MacGyver, nuorten matkustamisvuoteen perustaminen bittini on suunnilleen yksi osa linnoitusta ja kahden osan pesukori, jossa on joitain tuttuja rakkautta kotoa.

Pienet vauvat: Â Se voi olla kyseenalaista, mutta mielestäni jokainen, joka arvioi alle 15 lbs, ei tarvitse aitoa sänkyä. Suomessa he nukkuvat laatikoissa.

Kerran lainasin keinua hyödyntääksesi yön yli tarkistaessani lakiani kolmen kuukauden ikäisenä; Käytimme alla olevaa konttoria jättimäisessä vaatekaapissa.

[Vauva Sawyer tykkää nukkumisesta keinulla]

PROTIP: Haluan myös tarjota ylimääräisiä kuin lapsen perushierontatyypillä ennen nukkumaanmenoa parittomassa paikassa, jotta pikkulasteni yksinkertaisuuteen ennen toivotaan, että ne nukkuvat. Olen verkossa Berkeleyssä, tämä on totta.

Suuret imeväiset ja pikkulapset: pidän pakkaus-n-play-tyylisestä matkakypsistä noin viiden kuukauden ja kolmen vuoden välillä. Minun on myös annettava huutaa babybjörn-versiolle, johon vanhempi voi kiivetä rauhoittaakseen kiddoa, joka vaatii paljon enemmän halaan (tietysti hiipiminen ei ole niin helppoa!).

Jos ajat, mene eteenpäin ja työnnä se tavaratilaan. Jos lentää, lainaa tai vuokraa yksi määränpäähän.

PROTIP: On helppoa tuoda tuttuja turva -esineitä sekä talosta olevia arkkeja tehdäkseen omituisen sängyn tien hajuun ja tuntumaan paljon enemmän kodilta. Matkustamme samoin valkoisen melunvalmistajan sovelluksen kanssa kattamaan salaperäiset matkalautat.

[Vauva Milolla on kaikki talon mukavuudet kannettavassa sängyssä]

Suuret pienet lapset ja esikoululaiset: Olkoon hauska alkaa! Näitä nuoria ei ole niin nopeasti huijata hiukan hankaa ja turvahuovaa. Itse asiassa nukkumaanmenoaika näyttää provosoivan petollisuuden ja energian, jota toivon vaelluksen. (Mutta miksi, kun lähdemme vaellukselle, vaatvatko ne odottamatta kuljetettavaa?)

Jos matkustamme ystävien koteihin, voimme usein käyttää makuupussia matolla lasteni koulutuksen ansiosta päivähoidossa. Kuitenkin, jos olemme hotellissa (kyseenalaisesti puhtaalla matolla), haluan kehittää suojaavan ”pesän” jokaisesta tarjottavista arkista ja pyyhkeistä. Onneksi poikani ovat valmiita nukkumaan myös erityisessä pesässä. Win-win.

PROTIP: Uninen äänikirja voi antaa tilan olla tumma ja tarina jatkuvat, kunnes olemme kaikki unessa. Matkustamme samoin haluamien taskulamppujemme ja yövalojen kanssa yksinkertaisuuteen nämä keskiyöllä kulkevat potta.

[Esikoululaiset Milo ja Holden osoittavat makuupussipesän yhdistelmän]

Oletko kehittänyt minkä tahansa tyyppisiä innovatiivisia nukkumispaikkoja nuorille matkalla? Mikä tahansa, mikä ehdottomasti ei toiminut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post