5 myrkyllistä lauseen vanhemmat Vaatimus lopettaa poikansa

Fiona Yassin, luoja ja lääketieteellinen johtaja Wave -klinikalla, trauman hoidon asiantuntija, syömishäiriöt, mielenterveys ja hyvinvointi sekä riippuvuushoito teini -ikäisille , nuorten aikuisten ja perheiden, jakavat 5 myrkyllistä lausetta, joita vanhempien ei pitäisi ilmoittaa pojilleen.

Äitinä lisäävät feministisiä lapsia sekä joku, joka on ollut tietoinen siitä, miten kohtelen ja kasvatan poikani, samoin kuin nyt tasa-arvoa, joka puolustaa tasa-arvoa, sukupuoleen perustuvia rajoituksia vaatteissa, leluissa ja aktiviteetteissa, minä, minä puolustaa Fiona: n jokaista sanaa tämän olennaisen vieraan julkaisemisesta.

Vanhempana tai hoitajina on kehotettava lapsiamme, vaalimaan heitä, muotoilemaan heidät terveellisiksi ihmisiksi ja taataan, että ne kasvavat parhaimpana versiona itsestään. Se ei ole ehdottomasti yksinkertaista saavutusta, samoin kuin valitettavasti ei ole pelikirjaa siitä, kuinka olla “täydellinen” vanhempi. Asia on kuitenkin, että emme vaadi ihanteellisia vanhempia ihanteellisille lapsille, vaan vaadimme aitoja vanhempia aitoille lapsille.

Valtava osa vanhemmuudesta kiertää sanoja sekä kieltä, jota käytämme ohjeiden opettamiseen ja puhumiseen lastemme kanssa. Sanat ovat niin paljon totta, että Harvardin lääketieteellisen koulun mukaan väärien sanojen hyödyntäminen nuorten kanssa voi todella aiheuttaa fantastisen vahingon tarjouksen. Sanojemme ja kielemme avulla opastamme lapsiamme siitä, mitä näemme olevan heille paras ohjelma, ja vaikka tämä on tyypillisesti hyödyllinen lapselle, tapahtumassa voimme syventää erittäin viattomaan ansaan jakamisen päivättyyn lauseet tai omat klipeät oletuksemme heidän kanssaan. Valitettavasti nämä vaarattomat lauseet voivat olla luontaisesti myrkyllisiä ja voivat aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita huolimatta erittäin hienoimmista aikomuksistamme.

Tässä teoksessa, samoin kuin miesten terveys- ja hyvinvointiviikolla tällä viikolla, haluan keskittyä muutamiin usein täysin viattomiin, mutta myrkyllisiin päivittäisiin lauseisiin voi saada heidät pitkällä aikavälillä kasvaessaan. Tätä silmällä pitäen täällä on 5 myrkyllistä lausetta, jotka estävät vanhempana tai hoitajana puhuttaessa pojillemme, samoin kuin miksi.

‘Miehisty.’

Tämä lause voi tuntua vaarattomalta menetelmiltä kehottaa nuorta poikaa astumaan yhtä paljon kuin hänen vastuunsa, olla vahva tai rohkeampi, mutta itse lause viittaa siihen, että nuoren pojan tai nuoren aikuisen ei pitäisi tuntea olevansa alttiita tai varmasti tuntea heidän omat tunteensa. Vielä pahempaa, se viittaa siihen, että yksityinen on paljon enemmän tai vähemmän kaveria, joka perustuu tarkalleen, kuinka hän käyttäytyy, jonka me tietysti kaikki ymmärrämme olevan väärässä, kun laitetaan niin. Mahdollisesti sitä, mitä me vanhempina tai hoitajina sanomme: “Mies ylös” on pikemminkin, että pyydämme nuoria poikia osoittamaan korkeamman kypsyyden kyseisellä hetkellä. Tämän tekeminen poistaa sukupuolen/sukupuolen keskustelusta kokonaan ja auttaa nuorta poikaa ymmärtämään juuri sitä, mitä heiltä tuolloin odotetaan. Myös se asettaa heille rajan työskennellä niin ja antaa, ja mahdollistaa paljon avoimemman keskustelun virtaamaan vanhemman / hoitajan ja lapsen välillä.

“Älä ole niin herkkä.”

Hyvänlaatuinen, koska tämä lause saattaa kuulostaa, voi laukaista paljon enemmän hramia, jota saatat ajatella. Nuoret pojat ja kaverit ympäri maailmaa on saatu tuntemaan fantastinen sääli ilmaistakseen tunteitaan, käytännössä siihen pisteeseen, että ei ole mahdollista saada tunteita, puhumattakaan heistä ääneen. Tämä, kuten tiedämme, on johtanut mielenterveys- ja hyvinvointiongelmiin myös miehille ja varmasti korkeammille itsemurhien määrälle. Kun sanomme nuorten poikien olevan herkkiä, olemme lähinnä mentoroimaan heitä tukahduttamaan tunteensa tai tunteensa ja mitätöimme heidän tunteensa. Korostamme myös entistä enemmän päivättyä (ja virheellistä) olettamusta, että nuoret pojat ovat vahvoja ja naisia ovat heikkoja. Nuorten pojillamme ei kuitenkaan ehdottomasti ole tätä väärinkäsitystä nuorempina vuosina – pikemminkin vastakkaisella tavalla, koska lukuisat idolisoivat äitinsä ja näkevät heidät voiman tornina. Sen sijaan, että toteaisi, että nuori poika on yhtä herkkä, vanhempana on tehtävämme juhlia totuutta, jonka nuoret poikamme kykenevät paljastamaan tunteensa ihmisenä ensimmäisenä ja ennen kaikkea, samoin kuin arvioimaan näitä tunteita, ja sitten arvioimaan näitä tunteita heidän kanssaan.

“Suuret nuoret pojat eivät itke.”

Pojille opetetaan usein, että minkä tahansa tyyppisen heikkouden osoittaminen tai osoittaminen on huono. Tämä ymmärrys johtaa kuitenkin meidät kaikki (ja erityisesti poikamme) uskomaan, että tunteet ovat sukupuolisia. ts. itkemisen tai valitettavasti tunteen tunteet pitäisi tuntea vain tytöt. Valtava syy siihen, miksi Guy kamppailee henkisen sairaan terveyden ja hyvinvoinnin kanssa vanhetessaan, on, koska heillä on ollut se sisältänyt sen kasvatukseensa, että heikkouden osoittaminen tai tunteidensa ilmaiseminen ei vain ole hyväksyttävää. Se minäS myös miksi he ovat paljon todennäköisemmin raivoissaan sen sijaan, että itkisivät jotain valitettavaa kuin rehellisesti sanottuna, tämä on kaikki mitä he tietävät. Vanhempina tai hoitajina vaadimme neuvoa nuoria poikiamme, että on hyvä itkeä ja tuntea surua. Isät ovat erityisen välttämättömiä tässä prosessissa funktion mallinnuskäyttäytymisellä ja osoittavat, että he myös tuntevat surua.

“Pojat eivät tee sitä/ pelaa sitä.”

Usein se ei ole vain se, mitä me vanhempana todetaan, voi aiheuttaa ongelmia lapsillamme, mutta varmasti se, mitä motivoimme lapsiamme tekemään, voi myös pelata valtavan osan. Ehdottamalla, että poikamme menevät vain jalkapallomenetelmään eikä balettiin, kun ehdotamme jälleen kerran, että aktiviteetti on sukupuolinen, ja että heidän tunteensa haluavat kokeilla tätä toimintaa ovat virheellisiä. Jos tarjoamme nuorille pojille ajoneuvon leikkiä nuken yli, tarkoitamme, että heille ei ole sosiaalisesti hyväksyttävää tehdä tiettyjä asioita. Samoin vanhemmuus sellaisella menetelmällä, joka ehdottaa, että isä tykkää jalkapallosta, joten sinun tulisi, että poikamme, samoin kuin jalkapallo, projisoimme omia sukupuolen oletuksia lapselle, joka haluaa kokea lukemattomia uusia asioita. Tämäntyyppinen käyttäytyminen estää nuoria nuoria poikia tarkistamasta vaistojaan kokeillakseen uusia asioita, samoin kuin pitkällä aikavälillä voivat vaikuttaa heidän vanhempana myös hoitajana.

“Miksi et voi olla paljon enemmän kuin valtava veljesi.”

Suoraan mikään ei ole paljon haitallisempaa lapsen itsetuntoon kuin verrata heidän sisarukseensa (tai varmasti minkä tahansa muun tyyppiseen lapseen). Tämän ilmoittaminen pojillemme voi asettaa heidät ohjelmaan yrittääkseen jatkuvasti toistaa, mitä toinen lapsi suorittaa pyrkiessään nauttimaan vanhemmistaan. Tämä ei ole vain haitallista, mutta nuoren pojan tuntemaan olonsa jatkuvasti vähäiseksi ja uupuneeksi. Samoin se johtaa varmasti siihen, että hän tuntee olevansa epäonnistunut joka päivä – lisäksi – hän on itse, kukaan muu. Sen sijaan, että käyttäisimme tätä ilmausta, vanhempina vaadimme viettämään aikaa lasten omaperäisyyden validointiin ja hyväksymään heidät siitä, kuka he ovat yksilöinä. Kukaan lapsi ei ole sama, aivan kuten kukaan vanhempi ei ole sama.

Kielen käyttäminen paljon perusteellisemmin ostoksilla tarjotakseen tukea nuorille, joista lukuisilla ei ole kysymys siitä, kuinka olla itseään vaikeassa maailmassa olemiseen, voi mennä pitkään menetelmään ilmakehän tuottamiseen jossa nuoret pojat ilmaisevat mukavasti itseään sekä kokeilemaan identiteettejään menetelmissä, jotka ovat terveitä sekä tuottavia tulevaisuuden onnellisuudelle.

Vaikka se voi tuntua monimutkaiselta miinakenttään, joka navigoida vanhempana tai hoitajana, havaitsemalla, että sanasi ja lauseet ovat empattisia, voimaannuttavia ja osallistavia on paras tapa taata, että viestisi pääsee läpi. Kuten totesin, vanhempana olemiseen ei ole pelikirjaa, samoin kuin valitettavasti ei ole asetettu ratkaisua muutamiin haastavimpiin ongelmiin, joita todennäköisesti kohtaat. Teet ohjelmasta virheitä. Mikä johtaa minut vielä yhteen haitallisiin lauseisiin, joita me kaikki käytämme, ‘harjoittelu tekee täydellisestä’. Kuten määrittelin tämän kappaleen alussa, ei ole sellaista asiaa kuin ihanteellinen vanhempi. Vaadit vain olla todellinen; Vaadit vain olla ihminen.

Fiona Yassin on sekä Wave -klinikan luoja että lääketieteellinen johtaja. Hän on sekä Yhdistynyt kuningaskunta sekä maailmanlaajuinen rekisteröity psykoterapeutti ja sertifioitu lääketieteellinen esimies (sekä UK ja UNCG). Fiona on EMDR -koulutettu (Emdria) sekä traumaterapeutin harjoittelu. Fiona on IAEDP: n maailmanlaajuisen luvun jäsen, joka on koulutettu CBTE: ssä (Oxford Group), Freed (King’s College, Lontoo), TF-CBT, RO-DBT, GPM ja sillä on myös kattava kokemus syömishäiriöiden hoidosta. rajahahmohäiriöksi. Fionalla on vielä enemmän asiantuntijakoulutusta kotitalouksien kohtelusta sekä riita -avioeroista ja psykiatriassa koko naisten elinajan ajan. Fiona Us Appchin stipendiaatti, vanhempi sertifioitu riippuvuusasiantuntija ja KID -turvallisuusammattilaisten yhdistyksen jäsen.

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa ja tarjoaa tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaaHenkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post