Se, jossa kerskasin noin 2500 vaippaa

syyskuun alussa, ajoiin koota peepsini vaippa -asemaan. Avustanut äitiä ja tajunnut, että lasteni kahden koulun, perheeni, naapureiden ja ystävien välillä voisin tuottaa 1000-diaperin lahjoituksen läheisistä naisten pudotuskeskuksesta . He palvelevat naisten väestöä, joilla ei aina ole rahaa vaatimuksiinsa ja joiden julkisen avun varoja ei aina sovelleta vaipoihin.

Nyt uristamiseni
Kiitos naapureistani ja ystävistäni, sivuoveni ulkopuolelta laittaman laatikon täyttyi useita kertoja vaipoilla. Kun lasin ensimmäisen kerran ja tajusin, että olin 600 -vuotiaana, aloin huolehtia siitä, että 1000 oli ylevä tavoite. Lähetin ehtopäivityksen sähköpostin inspiroidaksesi verkkoani. Kiitän itseäni julkisesti Facebookin kautta. Kun itse määritetty määräaika lähestyi, vaipat ilmestyivät nopeammin. Olin innoissani.

Kävin vähän blogin kirjoittajien keräämisessä E.L.F. Kosmetiikkajuhla ja pyysi niitä naisia ​​lahjoittamaan. Jotkut toimittivat vaippoja ja toiset antoivat minulle rahaa. (Osoittautuu, että naiset, jotka eivät ole koskaan itse ostaneet vaippoja Raskaiden kuponkeja ja hänen taitava matematiikan strategiaan maksimoidakseen kotonaan tuoneiden vaippojen lukumäärän.

Olin ylpeä. Minulla oli noin 1500 vaippaa levinnyt talon toimistossa lattian ympärille. Vedin heidät naisten pudotuskeskukseen ja vietin loppupäivän tunteen kuin voimakas supersankari.

Ja sitten. Lisää.

Kaverini Kimberley, sähköpostini vastaanottaja, ota meihin yhteyttä toimintaan, välitti sanan ajamastani hänen kumppaneilleen Safewayssa, alueellisessa ruokaketjussa. Mainontahenkilö, joka maksoi kotimerkinnänsä, äiti äidille, päätti, että hän vastaa ajamistani anteliaalla 1000 vaipalla Safewayssa. Valitsin ne alueellisesta myymälästäni ja suuntasin takaisin naisten pudotuskeskukseen. Toivon, että äiti äidille joukkue vietti loppupäivänsä tunteen supersankarina.

Usein kysytty kysymys: Entä kangas?
Kun julkaisin ensin tästä ja pyysin myös naapureiltani lahjoituksia, monet kysyivät, miksi nämä ihmiset eivät käytä kangasvaippoja. Kyllä, niille meistä, joilla on ennustettavissa oleva sijainti vaippalaukkujen ripustamiseksi joka ilta, kangasvaipat voivat olla rahaa säästävä valinta. Kuva olet kuitenkin siirtymävaiheessa. Eri kaverit ja turvakotit toimivat sängynä joka ilta. Tai ehkä asunnossasi ei ole pyykkitilaa paikan päällä, samoin kuin pesulat eivät mahdollista vaippien pesua terveyssyistä. Niille ihmisille ja todella kodittomille, likaisten vaippojen kuljettaminen, kunnes pyykki tarjotaan, ei vain ole käytännöllistä.

Ottiko kukaan muu vaikeuteni ja päädyinko vaippa -supersankariksi? Mitä odotat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post