Kaikki uudet Swiffer Wet Jet Deep puhdistaa lattian puolessa ajasta

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Uusi ja parannettu Swiffer Wet Jet puhdistaa paljon paremmin kuin moppi. Swiffer lisäsi kaksoissuuttimia sekä suuremman pesurin, joka auttaa puhdistamaan itsepäisin lika. Hektisenä äitinä neljästä lapsesta vaadin jotain, joka siivoaa heidän sotkunsa ilman, että tarvitset tunteja pesua.

Takaisin, kun isoäitimme kasvatti vanhempiamme, kaikki heidän piti puhdistaa lattiat olivat luotettava vanha mop ja kauha. Oma äitini käytti päästäkseen alas käsiinsä sekä polvet astialla sekä kankaalla keittiön lattian puhdistamiseen. Nyt elämämme ovat vielä vilkkaampia. Siirrämme nuoriamme instituutioon ja laitoksen jälkeen, saamme päivittäistavarat joka viikko, hoitamme kodin ja muutaman meistä samoin. Äitinä oleminen on sekä kovaa että aikaa vievää. Talongleaning ei saisi viedä tunteja päivästämme. Ei vain Swiffer -märkä suihkukone vie vähemmän aikaa, se tekee erinomaista työtä. Se toimittaa tehokkaan puhdistusratkaisun suoraan lattiaasi vain painikkeella. Puhdistustyyny poimii melkein kaiken menetetyn lian jälkeen. Märkä suihku on nopeasti ohjattava ja sopii huonekalujen väliin.

Terveellisen puhtaan talon kohdalla puolessa ajasta voit ostaa Swiffer-märän suihkukoneen alueellisesta Wal-Mart-myymälästä.

Tämän antoivat sinulle sekä Swiffer ja blogini kipinä

Liity terveisiin äidien yhteisöön

Linkki tähän viestiin: Kaikki uudet Swiffer Wet Jet Deep puhdistaa lattian puolessa ajasta

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post