Advanced Mineral Makeup 4 1: n kauneustuotteet äidille

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.jsi myöntää elämäni olevan hullu ja kiireinen. Kolmen lapsen saamisesta koulun ovesta, pieni esikoululaiseni kouluun kaksi päivää viikossa, pottaharjoittelua pikku kaverini, pitäen talon puhtaana, tekemällä pyykinpaaluja, ruoanlaitto illallista ja tekemällä aikaa puolisolleni sen a Mietitkö, kuinka saan aikaa itselleni. Näyttäminen hyvältä on minulle tärkeä. Kun katson peiliin ja pidän siitä, mitä näen, se lisää itseluottamustani ja auttaa päivääni menemään paljon helpommaksi. Nautin pienen meikin asettamisesta aamulla, mutta minulla ei ole 20 minuuttia vapaa -aikaa saadakseni kasvoni näyttämään virheettömältä.

Advanced Mineral Meikin ansiosta en tarvitse 20 minuuttia kylpyhuoneen aikaa aamulla. Advanced Mineral Makeup on 100% luonnollinen mineraalimeikkilinja, joka sisältää neljä-in-one-tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan elämääni. Löysä jauheen perusta ja puristettu jauhe kompakti molemmat toimivat kevyenä jauheena, perustana, peitevoidena ja aurinkovoidetta yhdessä.

Edistynyt mineraalimeikki ei sisällä talkkia, hajusteita, parabeenejä, väriaineita tai säilöntäaineita, mikä tekee siitä terveen ihon kannalta ja optimaalisesti niille, jotka kärsivät hyperpigmentaatiosta, aknesta, ruusufinnistä ja herkkyydestä. Nämä 100% vegaanituotteet eivät vain anna minulle luonnollista hehkua, vaan ne tekevät näyttämästä upealta vaivatonta ja aikaystävällistä. Advance Mineral -meikki on optimaalinen niille, jotka kärsivät hyperpigmentaatiosta, aknesta, ruusufinnistä ja herkkyydestä. Se tuntuu kevyeltä ja virkistävältä eikä tukki huokoseni.

Lisätietoja AdvancedMineralMakeup.com -sivustosta saat lisätietoja täydellisestä edistyneestä mineraalilinjasta.

*Ilmoittaminen sain edistyneen mineraalimeikkipuristetun jauheen kompakti vastineeksi tähän arvosteluun. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja ja 100% minun.

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, online -kauppias ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymällä terveinä hän aloitti Healthy Moms -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä äitien tärkein terveysblogi, ja siinä on useita terveydenhuollon asiantuntijoita ja äiti -bloggaajia. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Liittyvä kolloidinen hopea ihonhoitoon

Rouva Talbert on esillä oleva terveysblogger Wellsphere.com -sivustossa ja hänen artikkeleitaan löytyy myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös Healthy Moms Social Network -verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n markkinointijohtaja ja on Amerikan hyvinvointihaasteen sosiaalisen median neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa hallituksessa. Seuraa häntä Google+: ssa.

Löysitkö nämä tiedot hyödyllisiä? Napsauta tätä näyttääksesi tukensa Healthy Moms -lehdelle.

Linkki tähän viestiin: Advanced Mineral Meup 4 1 kauneustuotteet äidille

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post