Stitch Fix toimittaa nykyiset vaatteet laiskoille äideille

Olen melko varma, että Stitch Fixâ on kehitetty vain minulle. Kun otetaan huomioon, että se alkoi lahden alueella, on erittäin mahdollista, että joku kuuli omituisen vaatteeni-omituisuuteni jossain kahvilassa ja esitteli sen käynnistykseen. Se todella tapahtuu täällä.

Kauppa on se, että tosielämän ihmisen stylistit luovat laatikon viidestä tuotteesta tyyli-mieltymyksiini, kyselylomakkeen, mikä on muodikasta ja Pinterestin sirottamista. Saan joka kuukausi postitse uusi* korjaus*, yritän sitten ottaa selfies ja saada kaverini demokraattisesti päättämään, mitä pitää ja mitä palata. Maksan vain siitä, mitä pidän – mutta kannustin on merkittävä 25%, jos pidän kaiken.

En voi päättää, rakastanko sitä, mutta minulla on ollut niin hauskaa. Tätä olen lähetetty toistaiseksi kolmessa korjauksessa.

Ensimmäinen Stitch Fix -laatikko oli niin jännittävä avata, mutta viime kädessä täyttämätön. Toivoin, että ystäväni menisi hulluksi tästä vahvasta uudesta mekosta (#4), mutta kukaan Facebookissa ei pitänyt siitä ollenkaan. Halusin pitää parhaan parhaan joukon, mutta pystyin tuskin astumaan hartioihini. Heitin oman teepaitoni #5 -houkutuksena ja useat kaverit käskivät minun palauttaa sen. Pidin housut #2: ssa, mutta pahoittelin sitä heti. Riipus oli niin ei-tyylinen (NMS), en edes valokuvannut sitä.

Huomasin myös, että peilini on todella pölyinen.

Toinen ompeleen korjaus oli parempi, koska pidin paljon enemmän tavaraa. Mutta se oli pahempaa siinä mielessä, että vietin oikeaa rahaa. Tämä on vaarallinen peli.

Pidin mekosta #1 ja yritin “pinota kannen” hymyillen kuvassa. Sitten tajusin, että en tiedä kuinka kuvata sopimustani ja vaatteita, joten annoin sen. Pidin top 2: sta seka arvioinnista huolimatta (ja minun on käytettävä sitä vyöllä pitääksesi sen tasaisena). Riipus #3 on niin suloinen, mutta en ole vielä käyttänyt sitä. Top #4 on hirvittävä ihoääni, enkä välitä siitä, jos pidät siitä. Viimeinkin, vaikka mielestäni se on söpö, pusero #5 on liian muodoton, jotta se pääsee koskaan mieheni ohi.

Ja sitten jatkoin noppaa. Olin kuullut luotettavilta ihmisiltä, ​​että ”kolmas korjaus on viehätys”. Epäilemättä tämä on subjektiivinen peli, jota pelaamme.

Sain ekstaattisen, kun näin polka -pisteitä, mutta se johtuu siitä, että minulla on niin paljon merivoimia ja valkoisia polka -pisteitä, en voinut käyttää mitään muuta koko viikon ajan. Pusero B on nykyinen, mutta väri ja tyyli saavat minut haluamaan pukeutua. Minä oranssina? Yuck! Pusero C oli hauska valinta, jota en olisi koskaan valinnut itselleni. Laitoin tyylikkään harmaan työhameen ja tunsin olevani ammattilainen. Sitten tartuin seuraavan asian kasaan ja se oli pari punaisia ​​laihoja farkkuja; Piirtäin myös puseron villiin ja hulluun ilmeeseen. Ding, ding, ding. Äänestäjäpaneelini totesi, että tämä oli voittava ilme. Älä koskaan muista, että minulla oli omat punaiset pixie -housut valokuvassa A. Ja kukaan ei välittänyt mekosta, joten pelasin itselleni rahaa ja pidin vain pusero C.

Stitch Fixâ saattaa olla sinulle, jos:

Et pidä ostoksista tai sinulla ei ole aikaa siihen

Haluat olla suloinen ja tyylikäs, mutta et tiedä miten

Se ei ehkä ole sinulle, jos:

Rakastat ostoksia ja kaipaat omien vaatteiden valitsemista – Whitney!

Sinulla on jo uskomattoman tietty maku ja univormu

Toistaiseksi minulla on edelleen hauskaa enkä voi lopettaa. Minusta tuntuu, että saan hyvin erityisen lahjan ja minulla on lupa palauttaa sen vahingoittamatta lahjan antajan tunteita. Seuraava korjaukseni johtuu saapumisesta 5. elokuuta.

Mitä mieltä sinä olet?

Haluatko kokeilla Stitch Fix -sovellusta? Jos haluat saada kasa vaatteita postitse, napsauta tätä aloittaaksesi ilmoittautumisprosessin.

Oletko kokeillut tätä tai muuta sellaista palvelua? Yritän aina löytää seuraavan helpon asian! Jos olet paljon enemmän kuin Whitney ja Love Shopping, Stitch Fix Hires Sahms (muun muassa) ovat heidän stylistinsä, katso 7 joustavaa tehtävää kotona oleville äideille.

+++

Ei sponsoroida, mutta jos liityt lähetyslinkkini avulla, he saattavat antaa meille joitain penniä tytäryhtiön linkin avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post