Näytä upealta 10 minuutissa – tai vähemmän

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Täysin sinä: ulkonäkö

Näyttää upealta 10 minuutissa – tai vähemmän

Anne Marie O’Connor täysin sinulle

Nykypäivän zip-zip-maailmassa liukeneminen jonkin verran kiiltävää ja ovesta pääseminen alle tunnissa näyttää ihmeeltä-älä koskaan tarvitse pitää puolueelle. Todellisuudessa kaikki, jotka vaadit saada fete-fabulous, on muutama minuutti, jotkut tärkeät vaatekaappipalat sekä pari hiusta sekä meikkitekniikoita hihan yläpuolella-päivystys Glam-joukkue ei vaadita.

Väärennettynä fura -takki tai väärennetyllä turkislevyllä leikattu pusero lisää välitöntä glamia minkä tahansa tyyppisiin asuihin, toteaa TheLeat.com -sivuston perustajaeditori Julie Chen. Käytä yhtä peruspäivän puku tai vartalohalkaiseva sekajuoman vaippa perinteiseen juhlatilaan. Kääri hyppysellä keinotekoinen turkishivi harteillesi. Estä loman ylikuormitus pariliitoksella kevyesti kuvioituja kappaleita. ”Tärkeää ei ole sekoittaa paljeteihin tai helmiä. Turkki on lausunto, joten pidä loput yksinkertaisena ”, Chen toteaa.

Sparkly Scinewesa -huivi on edullista menetelmää värien ja ranskalaisen hienostuneisuuden infusoimiseksi, toteaa Desiree Marr, TheLeat.com-sivuston perustaja. Hieman p. Pizzazz, valitse huivi, jossa on joitain paljeteja tai helmiä. Hän sanoo, että se verho se perustavanlaatuisella vuorolla tai valkoisella tee -paitoilla ja farkkulaitteilla, hän sanoo. Huopeiden lisäksi eivät ole enää vain kaulavaatteita: kääri yksi puolivälisi ympärille välttääksesi tavallisen mustan puku tai vyöhihnat silmukoilla parilla laajajalkaisilla housuilla.

Ylisuuren korun kauden suuri muotikorukuvio on täällä oleskelu. “Kaikilla kustannusalueilla on niin paljon erinomaisia ​​lausuntokaulakoruja, paksuja hihansuita sekä valtavia sekajuomarenkaita”, Chen toteaa. Liu’uta vain pari kappaletta täysin mustalla yhtyeellä, samoin kuin olet valmis menemään toimistosta sekajuoman juhliin 10 sekunnissa. “Ja parasta on yksi koko sopii kaikille”, Chen sanoo.

Liittyvät (älä) tee se itse ihonhoito: talon komponentit, joita et koskaan saa käyttää kasvoillasi

Hiihtävät silmäsakaiset glam-silmät vievät vain kaksi perusvaihetta, osavaltioiden New Yorkissa toimiva meikkitaiteilija Quinn Murphy, joka on käsitellyt America Ferreraa ja Adriana Limaa. Tee kurkistajasi todella pop -rypistämällä ripsesi. “Muista saada jokainen ripset curleriin – etenkin ulkokulmiin”, hän sanoo. Kermaisella lyijykynällä, jäljitä yläripsilinjaa pitkin sekä kevyesti tahraa tuottamaan täydellisempien ripsien illuusion sekä “tehty” silmät.

High Ponytaila High Ponytail on perinteinen ilme, joka toimii kaikenlaisilla hiuksilla, valtioiden innovatiivinen ohjaaja Kevin Lee Kenneth Beauty Parloorista New Yorkissa. “Se on erinomainen ilme palveluun iltaan”, hän toteaa. Kiusankaa kruunussa jonkin verran suuren yön hienostuneisuutta tai kääri hännän itsensä alle tuottaaksesi trendikkaan chignonin.

Yksinkertainen smileflash helmiäisvalkojasi samoin kuin näytät kauniimmalta sekunnissa. Punainen huulipuna vahvistaa kauneutta ja saa hymysiesi esiintymään, toteaa Los Angelesissa toimiva meikkitaiteilija Riku Campo ja kauneuden hienoimman kirjoittaja. Valitse nimessä viileä sävyiset punaiset, kuten “kirsikka” tai “karpalo”. “Puolimatte-kaava lisää vain ihanteellisen määrän ja kiiltoa”, hän sanoo.

on säveltänyt ja edustaa 13 vuotta. Hän on käsitellyt terveyttä, kauneutta, muoti- ja elämäntapaa forsuchin kansallisina nimikkeinä muodossa, kunto-, instyle, vetoomus ja glamour. Tämä on hänen ensimmäinen panos täysin täysin.

Linkki tähän viestiin: näyttävät upealta 10 minuutissa – tai vähemmän

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post