Tweeze, väriaine ja tuntuvat melko

Olen tarkistanut joihinkin hyvää keskiaaviin vanhemmuuslehdihin, että temppu näyttää tuoreelta ja uskomattomalta unesta hajoamisesta on “nopea” meikkirutiini, joka se on viisi kertaa enemmän mukana kuin mitä tekisin ennen juhliin menemistä. Kiitos kuitenkin kiitos.

Tarjoan sinulle kaksi kuvausta. Ensinnäkin tämä olen minä heti synnytyksen jälkeen:

Minä, 44 tunnin synnytyksen jälkeen

Seuraavaksi tämä olen minä, kun olen saanut kulmakarvani sekä ammattilaisen “tekemän” ripset:

Tämä olen minä, hella raskaana, kulmakarvojeni kanssa. (Ollakseni rehellinen, tämä tipu näyttää myös paskalta toimituksen jälkeen.)

Ensi kerralla lupaan, että kulmakarvot ja ripset tehdään ennen työtä ja lähetystä varmistaakseni, että voin näyttää vain vähän enemmän hereillä minkä tahansa tyyppisissä valokuvissa, jotka voidaan ottaa. Tämä on todennäköisimmin enemmän punapäätä ja vaaleaa asiaa, joten tummat hiukset tai tummanahkaiset kauneus kuningattaret voivat vapaasti sivuuttaa minut.

Suositukseni sinulle on, että rutiinit tämä osana syntymäsuunnitelmaa (supistukset 5 minuutin välein, osuvat kulmakarvan salonkiin!) Tai ota yksi harvoista, lyhyistä matkoista poistumisesta lapsesta, jotta asiantuntijat värjäänisivät meikkityöt. Säilytä ne ripset, väriaineet ja muotoilevat kulmakarvoja, mene vielä hulluksi, jos haluat (varo kuitenkin näitä hormoneja – et ehkä pidä siitä!). Tämä on paljon tehokkaampaa kuin jokapäiväinen käsittää sovelluksen ja mahdollistaa todella laiskojen keskuudessa näyttää jonkin verran ponnisteluilla.

Tartu sitten vain sävytetty huulipalsami ja olet valmis poistumaan talosta. Odota vain näitä kohteliaisuuksia aloittaaksesi rullaamisen (“oletko menettänyt painoa?” Ja ”Äitiys on todella samaa mieltä kanssasi”. ?

Jos tämä ehdotus torjuu sisäpuolella oleva feministi, siirry vain seuraavaan aktiivisuusehdotukseen. Minua ei satuttaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post