Pimp Taaperoidesi ratsastus

Suurin osa meistä ei ole läheskään yhtä taitavaa kuin punkymoms.com -perustaja Winter Wilsey, mutta kun näet hänen mestariteoksensa, toivot varmasti. Olipa suunnitteluherkkyyttäsi vuosisadan puolivälissä moderneja, eurooppalaisia ​​vuosikertoja tai mantereita boheemia, sinun on oltava samaa mieltä hänen kanssaan:

Ellet ole Winnie Pooh- tai Disney -harrastaja, olet melko ruuvattu, kun sinulla on lapsi, niin pitkälle kuin hankkii lapsellesi mitään, joka vastaa punk rock -elämäntyyliäsi. Tervetuloa äskettäin sisustettuun kotiin, joka on pian roskissa kierrätettävällä, neonpunaisella ja sinisellä muovisella paskalla.

Uusina punky -vanhemmina meidät pakotetaan erilaiseen kuluttajamaailmaan, joka saa meidät uskomaan, että meidän on ostettava lukuisia upouusia “silmäpaikkoja”, jotta lapsemme olisivat tyytyväisiä.

Talvi puhdisti tämän auton, maalasi sen mustana ja koristeltiin kankailla, jotka heijastavat hänen omaa henkilökohtaista tyyliään. Päälle!

Leikkikentällä olen usein useimmiten ainakin viisi näistä pienistä tikistä kodikkaista kupeista alkuperäisessä muodossaan, joka kiertää 12–24 kuukauden ikäisen sarjan keskuudessa, ja Craigin luettelossa ne kulkevat noin 5 dollarista 25 dollariin.

Minulla on kuuma liima -ase …

Lue talven opetusohjelma täältä>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post