5 Smart Tooth Fairy -idea, jota en onnistunut suorittamaan

ensimmäisen vastuun kutsun, kun hammaskeiju hiipii minuun viime viikolla. Toki, lapseni oli neljä kuukautta hänen seitsemännen syntymäpäivänsä jälkeen. Kyllä, olin haastatellut muita äitejä siitä, kuinka kunnioittaa tätä uutta kirjaamme, tavaroita, jotka jokaisen äidin pitäisi tietää. Mutta ei, minulla ei ollut hampaan keiju -ideoita, enkä yksinkertaisesti ollut valmistautunut. (Ja ei, tämä aihe ei tehnyt siitä kirjaan.)

Olimme tapaamisessa, kun Julianin hainhammas katsoi, kun hammaslääkäri ehdotti, että poimimme hänen kaksi pohja vauvan hampaita parhaiten silloin ja siellä. Oli kello 17.45. Sinä iltana oli vähän kaoottinen, kun lapseni ja minä nousimme hammaslääkärin toimistosta menneisyyteen illallisaikaan, yksi meistä kahdesta hampaasta kevyemmäksi.

Ei ollut ommeltuja hampaiden muotoisia muhkeat tai älykkäitä muistiinpanoja, jotka onnittelivat Juliania tästä virstanpylväästä ja rohkaisemalla häntä pitämään hampaansa hyvää huolta. Tyynyn alle asetettiin kylmä kovaa käteistä. Mahdollisesti teet paremmin.

Tässä on viisi erittäin söpöä hampaiden keiju -ideoita.

1. Tulostettavat kirjekuoret, joissa on kuitit, arkistoida jokainen hammashäviö. Lataa malleja kuinka hän. Nämä pienet kirjeet ovat erittäin söpöjä ja jos haluat tehdä niistä erityisen erityistä leviämistä vähän keijupölyä

2. Kultakolikot. Taloni hammaskeiju onnistui kaivaamaan yhden näistä vauvoista mennäkseen dollarin seteleiden mukana. Äitini fantasiaelämässäni nämä ovat kuitenkin hampaiden keijujen tavaramerkkivaluutta; Hän ei koskaan jätä paperirahaa.

3. Erityinen hammaskeijutyyny, pussi tai tasku. Hampaiden keijujen taskun pidän asia on, että ”hampaiden keiju” on helppoa päästä hampaan luo ja vaihtaa se rahaksi. Ei ole mitään pahempaa kuin etsiä hammasta, joka jää sängyn taakse keskellä yötä. Tämän ensimmäisen on kirjaimellisesti Martha Stewart. Toinen on Etsyâ: sta ja roikkuu ovella, joka on niin kätevä.

4. Näkyvät todisteet. Kaverini Julie kertoi minulle, että talossaan hammaskeiju jättää jäljen kimaltelevan hammasta ikkunaan, jonka läpi hän pakenee. Taika! Googlen ja sain tietää, että myös muut tekevät tämän. (Valokuvalähde.) Jotkut perheet saavat lapsen jättämään hampaan lasilliseen vettä. Aamulla vesi on vaihtanut värejä ja sitä on parantunut kimalla.

5. Ei-käteislahjat. Valitse Pixies jätä uusi hammasharja ja hammastahna. Söpö! Pitäisi kuitenkin jättää rahaa, koska koulun lapset puhuvat.

Kuva: Adwriter Flickrissä

Onko sinulla hampaan menetysperinteitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Kolmen kuukauden vanha pukeutunut nyrkkeilijäksi, baleriiniksi, meksikolaiseksi painijaksi ja muiksiKolmen kuukauden vanha pukeutunut nyrkkeilijäksi, baleriiniksi, meksikolaiseksi painijaksi ja muiksi

Täysin hämmästyttävä raskaana oleva kana tiputti minut tähän ranskalaisen taiteilijan Malon valokuvasarjaan, joka pukeutui hänen enfantiksi lajikkeeseen näille valokuville virheetöntä pukua. Katso lisää näistä valokuvista Malon sivustolta. Vaikka olen tyytyväinen