Halloween -inspiraatio poikkeuksellisen luovista äideistä

Olen Facebook -ryhmässä, jossa on joukko muita luovia ammattilaisia, joista monet tekevät kauniita, käsintehtyjä tavaroita, joten kutsuin heidät jakamaan pukujensa saavutukset kanssamme. Katso näitä suloisia pukuja taaperoille ja esikoululaisille sekä tutustu näihin omituisiin pukuihini pojille ollenkaan kaverilta.

Leigh todella myy esineet, joita hänen poikansa Isaac käyttää tässä valokuvassa. Löydä hänet Etsystä!

kruunut ja viiput, jotka myydään pienissä kavioissa

Pidän kruunusta, Kapista ja hevosyhdistelmästä herkälle lapselle, joka ei ehkä siedä enemmän pukua. Muutamalla lisävarusteella hän voi tuntea hallitsevansa sitä, mitä hän on pukeutunut.

Taiteilija ja äiti Mari (älä missaa hänen maalaustyötään) tekivät tästä suloisesta hirviöautosta …

… Ja tämä robotti, joka syttyy!

Tässä koulupoika-ohjuksessa on yksinkertainen kotitekoinen tunika, myymälän ostettu noita hattu ja syömäpuikossa kääntynyt maginen sauva. Avain hänen vedettyyn ilmeeseen on valkoinen kaulus ja sidonta kurkistaminen. Hyvin tehty, Rachel!

Wizard -puku paljain jaloin käsityöstä

Toinen maaginen puku: Tätä valkoista pupua käyttää taikuri -äidin etumatkalla, mutta näyttää siltä, ​​että hänet vedetään hatusta. Upea työ, joka integroi Ergo -operaattorin, Jenniferin! (Katso lisää vauvakantopukuja täältä.)

Äiti Jennifer omistaa Etsy Shop -yrityksen – suloiset lahjat uusille äideille

Ja onnellisena aina, tämä pieni Cinderella on pukeutunut pukuun, jonka äitinsä ompeli käsin! Äiti on keiju kummitäti ja Dada on tietysti prinssi viehättävä.

Äiti omistaa upea juhlaputiikki Bfestive

Teitkö uskomattoman puku? Katso lisää Halloween -ideoita vuotuisessa Halloween -oppaassamme vauvoille ja taaperoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post