Kokeile ruokaa 5 kertaa

talossani, illallinen ei ole ohi, kunnes rasva mies heittää huomattavan määrän ruokaa lattialle. Yleensä myös lusikka tai kulho. Minulla ei ole aavistustakaan, onko tämä itse ruoan hylkääminen vai englanninkielisiksi kutsumme toiminnasta “syöminen”. Joka tapauksessa, ennen kuin päätät, että lapsesi vihaa bataatteja tai luumuja, varmista, että hän yrittää ruokaa noin viisi kertaa.

Luulen, että ammattilaiset sanovat, että muutaman yrityksen hankkia maun jotain uutta, ja 10 kuukauden ikäisenä se voi olla tuntematon maku tai se saattaa olla vain väliaikainen mielenosoitus syömistä vastaan.

Gerber -purkin puoli julistaa 10 kertaa kohtuullinen; Luulen, että he vain haluavat sinun ostavan enemmän ruokaa.

Minun on myös tiedetty antavan samaa ruokaa illalliselle kuin lounaalla. Kulttuurissamme on täysin yleistä sanoa: “Ei meksikolainen päivälliselle; Minulla oli burrito lounaalle! ” Vauvat eivät ole niin syrjiviä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uuden lasten aurinkoturvabrändi esittelee lisävarusteen päivittäiseen kulumiseen sekä pelaamiseenUuden lasten aurinkoturvabrändi esittelee lisävarusteen päivittäiseen kulumiseen sekä pelaamiseen

jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Jaa https://apis.google.com/js/plusone.jssun Angel’s, erillisen auringonsuojeluvaatteiden päättäjät, esittelivät UPF: n yli 50 -aseen hihat vaatekappaleensa. Hihat on kehitetty varovaisuuteen teepaitoilla, jotta ilmavirta voi mahdollistaa lapsesi kainaloihin.