Hyvää imetyksen ymmärryskuukautta!

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Elokuu imettää ymmärryskuukautta

Elokuu on minulle niin erityinen kuukausi. Se ei ole vain kuukausi, jolloin viimeinen lapseni syntyi, mutta se on myös imetysyhteys kuukausi. Viimeinen lapseni oli ainoa kolmesta biologisesta lapsestani, jotka pystyin hoitamaan kiinteitä 6 kuukautta. Toivon, että se oli pidempi. Olen kuitenkin niin kiitollinen sitoutumiskokemuksesta, jonka pystyin näyttämään hänelle.

Koska kuukausi oli omistettu imetyksen ymmärtämiseen, halusin jakaa hauskoja tosiasioita kanssasi.

Nämä hauskat tosiasiat antavat sinulle Maailman terveys- ja hyvinvointiorganisaatio. Maailman terveys- ja hyvinvointiorganisaatio suosittelee myös:

Että äiti imettää vain lapsensa ainakin ensimmäisen kuuden kuukauden ajan lapsen elämästä

Että imetys alkaa tunnin sisällä lapsen syntymästä

Pullot ja muut imemislaitteita vältetään

Sairaanhoitaja pyynnöstä

Sinulla on tukitiimi, joka auttaa sinua imetystavoitteissasi

Ymmärrät oikeutesi työpaikkaasi

Ymmärtäminen tarkalleen kuinka hyödyllinen imetys on sekä äidille että vauvalle

Kaikille äidille

Haluan ilmoittaa tämän kaikille äidille maailmassa. Ymmärrän, että muutama teistä ei voi imettää syystä tai toisesta. Älä koskaan anna sen saada sinut tuntemaan minkäänlaista vähemmän äitiä. Olet erinomainen äiti, joka tekee parhaan mahdollisen tuen kanssa. samoin kuin äidille, jotka ovat tai voivat imettää. Se, mitä teet, on hämmästyttävää ja kaunista. Sinä ravitset elämää parhaiten erittäin kehostasi. Älä koskaan anna kenenkään saada sinut häpeään siitä. Älä koskaan tunne, että vaadit kattamaan jonkun muun epämukavuutta. Seiso vahvana ja seiso ylpeä. Kuitenkin riippumatta siitä, mikä äiti olet, olet kova. Älä anna kenenkään kertoa sinulle erilaista.

Liittyvät ummetushoitovaihtoehdot

Linkki tähän viestiin: Hyvää imetystä Ymmärryskuukausi!

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Tyylikkäin asia, jonka olen koskaan nähnyt lapsen avaruudessa – tai minkä tahansa tyyppisissä tilassaTyylikkäin asia, jonka olen koskaan nähnyt lapsen avaruudessa – tai minkä tahansa tyyppisissä tilassa

kiertueella “älykäs mökki”, kodin, jonka ihmiset olivat päivittäneet Sunset Magazine -lehden integroimiseksi innovaatioiden integroimiseksi, joka tekee Talo -elämä vain vähän paljon ihanampaa. Amazonin Alexa oli tietysti yhdessä viisaiden lamppujen kanssa,