3 Kuva OPPS nuoremmille SIB: lle: Ota kiinni Amazonista

Job Life -levytarvikkeet Amazonilla (tytäryhtiö).

Pidän käsitteestä siitä, että sinulla on leikekirja tai vastasyntynyt kirja jokaiselle lapselle, mutta se ei ole kaikille. Muutamille meistä Instagram on korvannut leikekirjan vaatimuksen. Missä tahansa laitat valokuvia, täällä on kolme erityistä käsitettä toisille lapsille. Emme halua, että he ovat ehdottomasti laiminlyötyjä lapsen kirjaosastolla.

Pitämällä kehystetty valokuva. Kaverini Emily napsautti tämän kuvan lapsestaan ​​Desmondista 6 kuukauden kuluttua pitäen valokuvan hänen valtavasta Sis Ettasta, kun hän oli 6 kuukautta. Tämä on yksi monista nautinnoista siitä, että sinulla on kaksi lasta – jatkuvaa vertailua ja kontrasttia, jonka voit tehdä. (Tämä viehättävä valokuva voidaan ottaa aloittelijan pikkulasten kanssa, joilla on lapsenvalokuva vanhemmasta, jota hän paljon muistuttaa.)

Tietokoneen edessä. Digitaalinen valokuvaus osoittaa, että koemme paljon valokuvia näytöllä. Eikö se ole tämän vauvojen sukupolven edustaja? Tässä valokuvassa vastasyntyneiden Miloa verrataan valtavaan sisarusholdeniin täsmälleen samassa iässä. Heather toi juuri Holdenin yhden kuukauden kuvan näytölle ja piti Milon sen edessä, napsauttaen vielä yhden kuvan.

Kuka on kuka? Laitoin pikkulasten Scarlettin täsmälleen samaan puseroon, jonka hänen valtavan sisaruksensa Julian oli käyttänyt ensimmäiseen matkaansa vastasyntyneiden keinuissa. Täsmälleen sama puisto, täsmälleen sama huppari, täsmälleen sama virstanpylväskuva. Aionko hänet elinaikana hänen varjoonsa? Voi olla. Joka tapauksessa rajatin sitten valokuvat samoin kuin laitin ne verkkoon. Lähetin sen ystäville ja perheelle, kutsuen heidät oletukseen kuka oli kuka.

Oletko ihmisten scrapbook-y? En kuitenkaan uskon, että hyvin tehty leikekirja-sivu on kaunis. Jos olet siinä, tarkista Wendolonia.

Hän on opettanut minulle työelämäjärjestelmän yksinkertaisuudesta. Sivuilla on hihat samoin kuin täytät ne vain valokuvillasi ja työelämäkorteilla, mutta sinun ei tarvitse leikata muotoja tai kerrosta mitään, jos et ole niin paljon kuin tehtävä.

Säilytätkö kopion pikkulasten kirjan? Tai tulostaa valokuvia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post