Pinaatti päärynasalaatti

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Luulen henkilökohtaisesti, että pinaatti saa huonon rapin. Muistan kasvavan paljon ihmisiä, jotka tiesin, ettei syö sitä. Tietenkin, jos puhut säilykkeestä pinaatista, ymmärrän epäröinnin. Tuore joukko pinaattia on kuitenkin aivan upea! Rakastan henkilökohtaisesti kuinka hyvin pinaatti voidaan yhdistää hedelmien kanssa. Yksi suosikkisalaatistani on pinaatti -nektariini -salaatti, aivan upea!

Loin tämän salaatin lounaalle ja rakastin sitä ehdottomasti! Minulla on muutamia lisäyksiä, jotka voit tehdä lopussa, sekoita ja sovita tai lisätä ne kaikki! Yritän myös tehdä omaa viinaigrettiani, koska heillä ei ole niin paljon ihmisen aiheuttamia ainesosia kuin myymälöistä.

Pinaatti päärynasalaatti

Ensin tarvitset kaksi kupillista pinaattia (revitty pureman kokoisiksi paloiksi, jos lehdet ovat suuret.)

Tarvitset myös puolet päärynästä

Poista ydin,

ja pilkko paloiksi. Lisää päärynä salaattiin.

Voit joko päälle myymälän saaman pukeutumisen tai tehdä vadelma, granaattiomenan vinaigrette.

Yhdistä 1 rkl oliiviöljyä, 1/2 tl granaattiomenan etikkaa, 1/2 tl vadelma etikkaa,

Jos sinulla ei ole vadelma- tai granaattiomena etikkaa, voit käyttää siideri etikkaa tai punaista valkoviiniä etikkaa.

Lisää myös 1/2 tl limemehua ja 1 tl hunajaa.

Sekoita hyvin.

Tiivistä vinaigrette salaatin yli. (Käytin vain noin 1 rkl.)

Voit myös lisätä 1 unssia saksanpähkinöitä ja 1/8 kuppia karpaloita sekoittaaksesi asioita hiukan. Jos haluat lisätä juustoa (juusto sattuu olemaan niitti talossani) ehdotan Gorgonzolaa tai feta.

Nauttia!

Tästä kirjoittajasta

Crystal (Crystalin rentouttava keittiö) on äiti aktiiviselle 2 -vuotiaalle pojalle. Kun otetaan huomioon, että hän on oppinut äidiksi, kuinka vaikeaa voi olla saada taapero syömään terveellisesti. Hän on aina rakastanut kokata ja uskoa, että syödessään terveellisiä makuhermojasi ei saa kärsiä eikä pankkitiliäsi tarvitse. Crystal uskoo vakaasti perhepöydälle ja rakastaa istua illalliselle aviomiehensä ja lapsensa kanssa niin usein kuin heidän aikataulunsa sallivat.

Liittyvät 5 yleistä kotitalousongelmaa pitää silmällä

Kasvatessaan Utahin maaseutualueella hän oppi rakastamaan mukavuusruokaa, mutta nyt tajuaa, että paljon mukavuusruokia voidaan tehdä terveellisemmiksi. Lapsuutensa aikana hän tuntee, että vihannekset olivat melkein jälkikäteen aterioiden valmistelua ja haluavat, että ne ottavat paljon keskeisempiä roolia pöydällä.

She and her family have moved 6 times in the last 5 years, lived in two different states and will be moving again once her husband finishes his Masters Degree. She can understand the varying situations of home cooks as she has lived in apartments with small stoves/ovens, no counter space, hardly any cabinets as well as lived in areas where it is impossible to find some ingredients in local stores.

Crystal also blogs at Crystal’s relaxing Kitchen

Discuss this in our forum

Link to this post:Spinach Pear Salad

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Alokasajan vaikeusAlokasajan vaikeus

Scarlett Babbles, kun hän puhuu itselleen ihanteelliselle, on nyt korvaamaton. Ymmärrän, että se ei kestä kauan, joten olen onnellinen, että rohkaisin itseäni (Hee Hee) tallentamaan sen. Scarlett rinnastaa Boyntonin marsilaiseen

BullyingBullying

Sharing is caring! Jaa Twiitti Jaa Bullying is when somebody gets teased, made fun of, gossiped about or physically harmed. We hear stories all the time about youngsters being bullied.