Löytämisen ja hauskaa yhdistäminen talvitauon aikana

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Useimmat instituutiot antavat pian talvitaukoa, tauolla, joka yleensä lajikkeet viikosta sekä puoli kahteen ja puoleen viikosta. Monilla kotitalouksilla on lomatapahtumia tänä aikana, mutta on kuitenkin myös hyödyllistä saada joitain käsitteitä, jotta nuoret pitävät kiireisinä, sääolosuhteista riippumatta.

Vaikka se on tauko, yritä olla antamatta lasten nukkumisrutiinien päästä yhtä kauempana – instituutio alkaa pian, joten pysyminen lähellä rutiininomaista nukkumaanmenoa ja herätysaikaa on hyödyllinen. Sen lisäksi, että voi olla houkuttelevaa antaa vain nuorten tehdä mitä haluavat tauon kautta, muutaman toiminnan pitäminen mielessä auttaa heitä pitämään aivonsa kiinni (ilman koulutyötä), mikä voi auttaa heitä kyllästymästä tai vaikeuksissa . Tässä on ideoita säästä riippumatta.

Ota heidät enemmän aterian suunnitteluun. Anna heidän suunnitella koko aterian, jonka he voivat tuottaa itse, joka sisältää kaikki tärkeimmät ruokaryhmät. Vanhemmille lapsille tarjoa heille budjettisuunnitelma ja anna heidän tehdä myös ostaa.

Katso alueelliset museosi. Nyt on upea aika-he ovat kiireisiä, mutta monet tarjoavat myös erityisiä tapahtumia tai tarjouksia muille kuin kouluille.

Juhli talvilomaa, joka ei ole osa perinteitäsi. Maailman maat juhlivat marraskuusta helmikuun kanssa monia lomaa, mukaan lukien St. Nicholasin päivä, kolme kuningaspäivää, St. Lucia, Diwali, Yule, Omisoka tai enemmän. Vaikka ne olisivat uskomusperinteesi ulkopuolella, se voi auttaa lisäämään ymmärrystä ja muiden kulttuurien arviointia. Tai selvitä tarkalleen, kuinka eri maat juhlivat täsmälleen samoja lomia, joita kotitalousesi tekee.

Aiheeseen liittyviä miksi sinun pitäisi lisätä fytoravinteita ruokavalioon

Jos nuoret ovat luovia, motivoi heitä leikkiä pienelle ryhmälle kotitaloutta ja ystäviä.

Mene ulos! Puku oikein säälle, mutta viettää sitten aikaa ulkona. Scavenger -metsästykset ovat loistava tapa pitää nuoret kiinnostuneita kävelyllä. Tai vain kävellä ja puhua tarkalleen kuinka asiat ovat erilaisia ​​eri vuodenaikoina.

Lue yhdessä. Pyydä kaikkia kotitaloudessa tarkistamaan täsmälleen saman kirjan ja puhumaan siitä sitten keskenään.

Käytä tätä aikaa poispäin tuottaaksesi ylimääräistä kotitalousaikaa. Sinun ei tarvitse tehdä koulutyötä tehdäksesi siitä hauska tauko täynnä oppimista.

Linkki tähän viestiin: yhdistäminen löydön ja hauskanpitoon talvitauon aikana

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post