Upea iltapäivä Kew Gardensissa

‘Christmas Limbo’ -kauden aikana ennen uutta vuotta, vietimme erinomaiseen ulkona (haluamamme asiamme) ja hyppäsimme junaan Kew: lle matkalle matkalle Siellä olevat kuninkaalliset kasvitieteelliset puutarhat (muuten ymmärretään Kew Gardens). Viimeksi, kun menimme Kew Gardensiin, oli, kun odotin 2 kuukautta Aleksanterin kanssa (5 vuotta sitten siirtämällä Yorkshireen, sitten juuri äskettäin Windsorille tuona aikana), joten olimme innoissamme mahdollisuudesta palata tähän lehtien keidas -oasiin vain 30 minuutin päässä Lontoosta, samoin kuin mikä ilo se oli.

Yritämme olla antamatta sääolosuhteiden estää meitä pääsemästä ulkona (jos tekisimme, emme koskaan menneet minnekään) samoin kuin tuulesta huolimatta, se tuntui virkistävältä ja virkistävältä vaeltaakseen rauhallisen puutarhan ympärillä, palavat pois, polttaen Joulun ylimääräinen sekä “vain” yhdessä “. Nämä ovat todella mieluummin tyyppisiä päiviä. Kotitalous samoin kuin minä, aloittaen vähän päivän seikkailua, kävelen sekä tutkin… miten haluamme kävellä, samoin kuin vielä paljon enemmän nyt, kun minulla on Fitbit Christmas Pressie ranteessa, joka kannustaa meitä kaikkia, ‘Oletko tehnyt lukuisia vaiheita muumiota?’… 2 minuuttia myöhemmin: ‘Nyt kuinka monta?’!

Löysimme kiehtovan talvimaiseman Kew Gardenista, joka kattaa turvepuutarhat, haluavan puun, vesiputoukset, havupuut, niityt ja paljon enemmän (koristeltu iloisten koristeiden tyylikäs koriste) ja lämmön purskeet Walesin konservatoriossa Seka Palm House, tunnettu viktoriaaninen lasitalo, jolla on sademetsien ilmasto, joka toimii elävänä laboratoriona, joka tukee monenlaisia kasveja, ja tuntui päivältä terveyskylpylässä (vakavasti).

Kompastuimme viktoriaanisen messujen puoleen, jota lapset jumaloivat, samoin kuin, vaikka olemme osoittaneet niin myöhään ilahduttamaan mitä tahansa Kew Gardens -tarjouksessa, palaamme jälleen pian.

Kiitos Kew Gardensille, että hän kutsui meitä, se oli upea päivä.

Kun Kew Gardens oli suljettu kello 15.00, kompastuimme viehättävään kahvilaan, leipot silmäilevät meitä ikkunassa, samoin kuin ilahduttamaan viipaletta jotain hyvää (gluteeniton kaura ja kirsikkakakku, kuten kysyt) ennen kuin kysyt) ennen kiinni junamme kotiin.

Oletko käynyt Kew Gardensissa? Jos ei, sinun on!

Kiinnittää sen!

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa ja tarjoaa tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Vinkkejä julkisenVinkkejä julkisen

julkisen imetyksen hoitotyöhön voi olla stressaavaa jopa parhaimmissa olosuhteissa. Ehkä lämpötila ei ole ihanteellinen, puku on hankala, vaadit joitain ylimääräisiä tyynyjä tai olet kauhistunut vastasyntyneen paitasi ympärillä. Aivan ensimmäisen kerran