Kuinka kertoa, onko lapsesi liian sairas menemään kouluun

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Voit helposti kertoa, että lapsesi ei ole kovin hyvä, mutta mistä tiedät, pitäisikö hänen pitää hänet kotona koulusta? Tai jos sinun täytyy soittaa lapsesi lääkärille? Monet koulun ikäiset lapset saavat jopa kymmenen vilustumista vuodessa.

Kaksikymmentäkaksi miljoonaa koulupäivää jätetään vuosittain Yhdysvalloissa vilustumisen vuoksi. Rhino -virus on myös johtava lääkäri tarkistus ja menetetty koulu- ja työpäivinä. Harkitse lapsesi pitämistä kotona, jos hän:

* Kuume on 100,4 astetta tai korkeampi* oksennusta* on oireita, jotka estävät häntä osallistumasta kouluun, kuten: o liiallinen väsymys tai ruokahalua tuottava yskä, aivastelupäänsärky, kehon kipu, sacheo -kurkku*

*Pieni kurkkukipu ei yleensä ole ongelma, mutta vaikea kurkkukipu voi olla strep kurkku, vaikka kuumetta ei olisi. Muita lasten strep -kurkun oireita ovat päänsärky ja vatsan järkyttyminen. Ota yhteyttä lastenlääkäriin, koska lapsesi tarvitsee erityisen testin selvittääksesi, onko se strep -kurkkua.

Varmista, että olet valmistautunut kylmä- ja flunssakauteen. Varastoi lääkekaapisi valmistautuaksesi kylmä- ja flunssaoireisiin. Muistuta lapsiasi välttääksesi välineiden, ruoan ja juomien jakamista. Pyydä lapsia pesemään kätensä usein antibakteerisella saippualla.

Linkki tähän viestiin: Kuinka kertoa, onko lapsesi liian sairas menemään kouluun

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post