Valmistaudu erittäin aloittelijalle Summertime

Onko tämä ensimmäinen äitiysvuosi? Ei kokemusta? Todellinen aloittelija? Mistä valitset vauvasi? Mazatlanille tai ostoskeskukselle? Kummassakin tapauksessa ajattelemme seikkailua – samoin kuin myös muut äidit, jotka yrittävät selvittää tarkalleen kuinka täyttää päivä.

Tämä kerta? bändileirillä? Elokuvateatterissa? Seitsemän viikon vanhan vaipan vuotanut yhtä paljon kuin hänen kaulansa, samoin kuin minun piti riisua hänet alasti teatterin lattialle. ~ Todellinen tarina aloittelija Äiti Whitney

Julkaisemme eri äidin panoksen joka viikko kesälle, kunnes se on ohi.

Aloittelijan versio: Kerro meille yhdestä asiasta, jonka teit vauvan kanssa. Sisällytä valokuva ja kerro meille missä olit, kun otit sen.

Edistynyt versio: Selitä toimintasi, valtava ja vähän. Kerro meille mihin menit yhtä hyvin kuin mitä teit. Tunne vapaasti nimetä tiettyjä kohteita varmistaaksesi, että yhteisösi äidit voivat löytää ne. Jos vaadit inspiraatiota, etsi aloittelijoiden arkistoja lapsesi aikakaudella ja integroi yksi näistä tehtävistä.

Jos haluat pelata tarinasi osoitteeseen moms@rookiemoms.com ja laita ”erittäin aloittelija kesä” aiheeseen. Kytke yksi tai paljon enemmän valokuvia erittäin rakastettavasta sivukastastasi. Bonuspisteet, jos olet kuvassa. Älä muista sisällyttää tarkalleen kuinka vanha lapsesi on samoin kuin missä asut. samoin kuin Twitter -sopimus, jos sinulla on sellainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post