Tämä ulkona rakastava aloittelija isä nukkuu terassilla

mielenkiintoinen sähköposti, joka on äskettäin levitetty pitkittyneen perheeni keskuudessa. Toinen serkkuni Emily ja hänen ukko tulee olemaan Oprahissa. “Aseta DVRS!” tarkista sähköposti. Olen tyytyväinen Emilyyn, milloin en koskaan tyytyväinen tahtoon. (Isoäidimme olivat sisaria.)

Jos katsot Oprahia ja ilmeisesti bazillions -naisia, olet ehkä nähnyt osion, johon he ilmestyivät. Jos ei, anna minun tehdä yhteenveto.

Uusi Jerry Seinfeld -näyttely, avioliittoviite, ylennettiin Oprahissa. Jerry esiintyi Oprahissa ja he kaksi taipasivat ensimmäistä kertaa vanhempien Emilyn kanssa ja aikoo osoittaa tarkalleen, kuinka ulkopuolisten tulisi ratkaista avioliitto-argumentti. Emily ja kumpikin tarjosivat näkökulmansa ja sitten koko Amerikan piti arvioida heitä. (Ja nyt voit myös.)

Joten tässä on video, jonka Emily ja Will selittivät heidän konfliktinsa. Näet missä nukkuu (kuistilla) ja huomaat miksi.

Will kertoi minulle sähköpostissa

Muuttumiseni patioon vaikutti varmasti osittain vanhemmuus. Muutin patiolle sen aikana, kun poikamme, joki saapui. Emily nukkui hänen kanssaan muutaman ensimmäisen kuukauden ajan, enkä halunnut keskeyttää heidän unensa tai heidän äitinsä ja lapsensa sitoutumista. Aina kun saisin niin paljon kuin pissaa, sänky nyrkkeilisi ja Emily järkyttyi siitä, että herätin häntä ja vauva. Joten muutin nöyrästi ja armollisesti terassille ja nukkui tähtien alla, kun puron melu houkutteli minua nukkumaan. Nyt joki on kuitenkin kaksivuotias ja nukkuu omassa sängyssään, joten Emily haluaa minut takaisin sängyssä hänen kanssaan.

Ajatuksia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post