Vinkkejä julkisen

julkisen imetyksen hoitotyöhön voi olla stressaavaa jopa parhaimmissa olosuhteissa. Ehkä lämpötila ei ole ihanteellinen, puku on hankala, vaadit joitain ylimääräisiä tyynyjä tai olet kauhistunut vastasyntyneen paitasi ympärillä.

Aivan ensimmäisen kerran yritin hoitaa julkisesti, otimme kahden viikon ikäisen Holdenin hääihin. Immoitin hankalasti autoissa ja kuorma -autoissa näkyvällä reitillä ravintolan edessä – käytin kääre pukeutumista, hikoilua, samoin kuin ohjauspyörään ja silloin autot. Se imi.

Myöhemmin täsmälleen samana iltana kysyin sijaintipäälliköltä, oliko toimisto, jota voin käyttää tarkoitukseen. Jopa kysyminen häneltä oli surkeutunut niin kuin käännyin punaiseksi (ja todennäköisesti ruiskutin maitoa) vain keskustelemaan. Kun hän päästi minut toimistoon, minun piti kokonaan kumota tyylikäs puku ja rukoilla, että kukaan ei mene huoneeseen. Nyt, melkein kaksi vuotta myöhemmin, minulla on muutama oppitunti, joka löysi vaikean menetelmän, jonka haluaisin jakaa.

Kuusi parhainta vinkkiä:

Käytä jotain mukavaa, jonka avulla voit nostaa pohjasta. Varastosäiliön alapuolella olevalla yläosalla voi suojata levykäsi sekä selkänojaasi. Zippy-Hoody tai muu neuletakki varmistaa lisäksi vaatimattomuuden.

Pidä vähän viltti tai Bebe au Lait (alias Hooterin hissi) peittääksesi itsesi ja kiinnitä bitti yksi auringosta.

Yritä aloittaa ruokinta ennen kuin suuri kriisi tapahtuu.

Aseta itsesi mahdollisimman huomaamatta salvan aikana. Tämän osan jälkeen voit rentoutua.

Mene ulos tukevien ystävien kanssa, kuten äitien ryhmä tai miehesi.

Valitse se vain! Anna sen olla osa pelotonta perjantaiasi kokeilla sitä, jos olet hermostunut.

Lopuksi ilmoitan, että se ei ole laitonta minkään tyyppisissä meissä, samoin kuin se on erityisen kiinnitetty moniin niistä. Paljon lisätietoja imetyksestä ja lainsäädännöstä ovat La Leche League -sivustolla.

[Kuva äidinkiinnosta Flickrin avulla]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post