Ota taaperoisi latte

keskiasteen entinen poikaystäväni Neil on nyt alokas isä taaperolle (eikö Facebook suuri?). Hän haluaa viedä poikansa Grahamin ulos Burley -perävaunusta kahvipäivien ajan. Neil juo kahvia, kun Graham siemailee leche.

Taapero Graham tykkää hänen erityisestä lattistaan

Neil raportoi:

Jopa Fun Portlandin talvikauden säällä haluan viedä Grahamin niin paljon kuin pystyn. Hän on äskettäin pyytänyt valitsemaan ajelua Burleyssä, joten vietän hänet kahvilaan, joka on ~ 1,5 mailin päässä. Hän tyypillisesti nukahtaa, mutta ei eilen. Teimme tämän matkan uudelleen tänään. 3 nyt 3: lle. Näemme mitä hän tekee huomenna.

Älä aliarvioi istumisen voimaa ja siemailla normaaleja juomia erityisessä paikassa. Minulla oli tapana nähdä, että pikkulapsien vanhemmat palvelevat poikiaan pieniä demitassekuppeja vaahtoavaa tai vaahdotettua maitoa kulmakahvilassa. Ihana. Ja joissain tapauksissa ilmaiseksi!

Tämän toiminnan vauvaversio on teeskennellä, että olet Pariisissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

6 ways to get What You want6 ways to get What You want

Sharing is caring! Jaa Twiitti Jaa https://apis.google.com/js/plusone.js http://www.lifeandbeautyweekly.com/partner/content/healthymamamagazineftp/programsend/programunit.js?Page=partner/unbranded/healthymamamagazineftp/archive/feature/what_i_want/index.html Life & beauty Weekly: happy You 6 ways to get What You Want By Anne L. Fritz forever & beauty Weekly When