Pysyvä energia hektiselle äideille

Jakaminen on huolehtiva!

Jaa

Tweet

Jaa

Olen uusi äiti taas. Minun vanhin lapsi on kääntynyt kahdeksan. Nuorin, kuusi viikkoa tänään. Olen tällä hetkellä oleskelu kotona äiti ensimmäistä kertaa, samoin kuin olen löytänyt juuri juuri miten hektinen elämäntapa Tämä sahm asia on! Minulla ei aina ole aikaa istua terveelliseen lounaan tai välipalaksi, varsinkin kun on – mennä vierailuihin sekä sellaisiin. Joten, kun sain näytteen Calnaturale Svelteen luonnollisesta proteiinista ravistelusta, olin paljon enemmän kuin tyytyväinen tarjoamaan heille try.https: //apis.google.com/js/plusone.js

Calnaturale Svelte tulee neljästä maukkaasta makuista: suklaa, ranskalainen vanilja, cappuccino sekä maustettu Chai. Jokainen tarjoaa 16 g proteiinia tuoreesta orgaanisesta soijamaitosta yhdessä monimutkaisten hiilihydraattien kanssa kestävän energian osalta. 260 kaloria 15,9 fl oz: n palvelemiseksi, se tarjoaa myös 20% kuidun jokapäiväistä arvoa sekä meijeriton sekä gluteeniton. Plus, vain 9 g sokeria!

Pakkaus valmistettiin myös hektisillä on-go-äideillä mielessään, jossa on suljettava korkki. And, although I discovered that the shakes taste much better cold, there is no requirement to refrigerate the product up until after it is opened. Vain ravistakaa hyvin ennen avaamista ja varmista, että korkki huolellisesti, koska minulla oli vähän mishap yksi ravistelusta, jossa se vuotaa korkin pohjaa, kun menin juomaan.

Henkilökohtainen suositus on cappuccino-maku. Se on runsaasti kahvia maku, joka täyttää minun “kahvila”, mutta ilman kaikkia ylimääräisiä sokeria, rasvaa ja kaloreita. Mikä suuri, ravitsemuksellinen vaihtoehto!

Tutustu tänne nähdäksesi, mistä ostaa Calnaturale Svelte alueellasi, sekä tarjota sen kokeilla. Voit myös noudattaa Calnaturale Svelte -palvelua Twitterissä sekä Facebookissa.

Julkaisu: Minulla on yksi jokaisesta ravistelusta vastineeksi tästä tarkastelusta. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja, totuudenmukaisia ​​sekä 100% kaivos.

Kirjailijasta:

Chandra Sullivan on toinen puoli sekä tällä hetkellä kaksi poikaa, kahdeksanvuotiaalle ja lapsille. Hän blogit hänen kuntosaltaan, vanhemmuudestaan ​​sekä henkilökohtaisesta elämästä, sekä säveltää erillisen motivaatioblogin, jonka hän jakaa yhä kasvavan Facebook-sivun, motivaation.

Linkki tähän viestiin: kestävä energia hektiselle äidille
Liittyvät, mikä on keuhkoputkentulehdus? – oireet sekä hoito

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Tweet

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post