Resepti kotona päiväöille

, kun minulla oli mahdollisuus tehdä video, joka kertoo vanhemmille, kuinka ”päiväyö” tapahtuu kotona maksamatta lastenhoitajaa, tässä sanoin:

Siitä lähtien löysin pari muuta hienoa resurssia, jotka saattavat inspiroida sinua, varsinkin jos et ole valmis jättämään vauvasi hoitajan kanssa; Tai jos sinulla ei ole varaa hoitajalle, ellei mennyt paikka maksaa sinulle olla siellä, ts. Työ.

Confetti -päivämäärät ovat päiväyötä laatikossa. Ostat yhden verkossa, saat paketin postitse ja avaat sen yhdessä aloittaaksesi päivämäärän. He myyvät “täydet optiot” 50–70 dollaria ja “vain jälkiruoka” 25 dollarilla. Odottaa joitain herkkuja ja aktiviteetteja, jotka on niputettu teemaan, kuten valkoviinimaa. Esimerkiksi Napa-päivämäärä sisältää kaksi pulloa viiniä, joitain gourmet-jälkiruokatuotteita ja kynttilänvalmistustoimintaa. Nämä paketit eivät sisällä illallista, joten ne ovat ihanteellisia lapsen jälkeiseen nukkumaanmenoon. Tilauksia on saatavana niille, jotka haluavat sitoutua yhteen kotona päiväyönä kuukaudessa. Näyttää minulle hauskalta. (Päivitys: Confetti -päivämäärät käyttävät 20% alennusta aloittelijoiden lukijoille. Käytä koodia: Confettimom)

Sininen esiliina on spektrin toisessa päässä, mikä osoittaa, että jos olet nälkäinen proteiinien ja vihannesten suhteen, tämä on sinulle aktiivisuus. Katso heidän valikkonsa ja osta sitten mitä haluat. Ne toimittavat kaikki ruoat, joita tarvitset aterian keittämiseen mausteisiin ja mausteisiin ennalta mitattuihin pieniin astioihin. Tuore ruoka saapuu värillisellä käyttöohjeella, joka johtaa askel askeleelta illallista kohti. Jos voit odottaa keittämistä joukkueena ja syödä parina vauvasi menemisen jälkeen, tämä on sinulle. Ateriat ovat noin 10 dollaria henkilöä kohti, mutta sinun on ostettava kolme viikosta. Sininen esiliina toimittaa noin puolet Yhdysvaltojen osavaltioista tämän kirjoittamisen jälkeen.

Treffit, yksi niistä todella tyttömäisistä blogeista, joilla fontit ovat niin hienoja, että se on vähän vaikea lukea, on omistettu toimittamaan hauskoja päivämääräideoita pariskunnille paljon enemmän makuja kuin voitte kuvitella. Heillä on koko luokka kotona tapahtuvia päivämääräideoita ja joukko tulostettavia, kuten tämä, jotka kutsuvat kutakin kumppania tietokilpailuun toisen henkilökohtaisessa triviassaan. Sivusto käyttää seuralaistoimintaa tiettyihin televisio -ohjelmiin, kuten Dancing with the Stars ja teema -illallisideoita, jotta voimme mennä ainakin kahden erilaisen Reese Witherspoon -elokuvan mukana, mikä antoi minulle ajatuksen, että jos kumppanisi vihaa televisio -ohjelmiasi, voit ainakin kääntyä nauttimaan heidät juomapeliin hänelle.

Aiheeseen liittyvät: Whitney käyttää HowAboutwe.com-sivustoa kokeaksesi talon ulkopuolelle päiväyönä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post