Oudot harjoitushakkit, jotka todella toimivat

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Ei ole vaikea löytää satoja hakutuloksia harjoitusvinkkejä Internetin etsiessäsi. Siksi olin tehtävässä löytää nopea ja helppo harjoitusvinkkejä, jotka todella toimivat, tieteellisillä tutkimuksilla. Alla on löydökseni:

Keskustele itsellesi – vaikka suurin osa ihmisistä vaivautuu ja hieman pelkäävät, että muut, jotka puhuvat itselleen treenaamisen aikana, äskettäisen tutkimuksen tulokset saattavat myös saada sinut mumareen. Medicine & Science in Sports & Plulation Journal -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että fyysinen uupumus tai halu lopettaa treenaaminen on suurelta osin psykologista. Tutkimuksessa suositellaan johdonmukaista ja järjestäytynyttä itsepuhelua toivottujen vaikutusten tuottamiseksi. Käyttämällä lausuntoa, kuten “olen vahva” tai “voin tehdä vielä kaksi toistoa”, saatat joutua pumppaamaan ylimääräistä edustajaa tai juoksemaan pidempään kuin koskaan ennen.

Kasvata maitohiekka – suklaamaito, eli. Vaikka jotkut urheilijat kääntyvät harjoituksen jälkeiseen proteiinin ravistamiseen, suklaamaito voi olla yhtä hyvä vaihtoehto. Suklaamaito on hyvä harjoituksen jälkeinen juoma, koska se on loistava sekoitus hiilihydraatteja ja proteiineja, kaikki sekoitettuna yhteen. Theamerican Journal of Clinical Nutrition -yrityksessä tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että lihasproteiinisynteesi on suurempi, kun maitopohjaiset proteiinit kulutetaan harjoituksen jälkeisiksi, verrattuna soijapohjaisiin proteiineihin.

Kahvila-tämä ei ehkä ole tavallista erilainen kahvin ystäville, mutta tutkimukset osoittavat, että kahvin tai kofeiinin saaminen ennen harjoittelua on olemassa. Kofeiini voi vain auttaa sinua polttamaan suuremman määrän kaloreita harjoituksen aikana, vaan se voi myös viivästyttää lihasglykogeenin ehtymistä urheilulääketieteen Americancollegen artikkelin mukaan.

Aktivoi GLUT-4-60 sekunnin liikunnan tekeminen heti ennen syömistä ja 60 sekuntia liikuntaa noin 90 minuuttia syömisen jälkeen aktivoi glukoosin kuljettajan 4. Tämän tekeminen antaa enemmän kaloreita virtata kohti lihassoluja kuin rasvasolut. Tunnettu nimellä GLUT-4, tämä kehon luonnossa esiintyvä proteiini voi tehdä erinomaisia ​​asioita kehon ylimääräisen sokerin ja kalorien kanssa.

Tehokkaimmat harjoitusvinkit ovat ne, jotka toimivat sinulle. Jokaisen ihmisen fyysinen meikki on erilainen, mutta tärkeimmät kaikkien motivaatio liikuntaan on erilainen. Jotkut yllä olevista vinkistä voivat auttaa sinua valtavasti, ja toiset eivät ollenkaan. Kokeile heitä!

Tämän artikkelin on kirjoittanut Michael Volkin, StrumpthStack 52 -korttien keksijä ja kaikki uudet painoholospino 52, hauskin ja ainutlaatuinen tapa laihtua.

Linkki tähän viestiin: outoja harjoitushakkeja, jotka todella toimivat
Aiheeseen liittyvä synnytyksen jälkeinen on ikuisesti

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post