Heitä jonkin verran (kakku) pois

Ennen kuin ehdotan tänään toimintaa, haluan jakaa tämän käsitteellisen taiteen kappaleen, jonka poikani tuotti toisena päivänä. Hän on neljä vuotta vanha, ja sellaisenaan Poop on yksi hänen suosikkiasioista, joista puhutaan.

Tässä mestarillisessa piirustuksessa hän on yhdistänyt kakan visuaalisen esityksen tekstin kanssa kaoottisella, mutta toistuvalla tavalla. Hänen innovaatiossaan tässä teoksessa viittaa voimakkaasti Jean Michel Basquiatiin ja ehkä jopa muihin Fisher Price Magnadoodle -käyttäjiin. Hänen tulevaisuutensa teoksessa on varmasti kirkas, vaikka hänen valintansa mennä yksivärisesti tässä kappaleessa on kyseenalainen, mutta odotamme innolla näkevämme enemmän häneltä.

Puhuessaan asioista, jotka menevät wc: hen … Vanhalla kämppikselläni ja minulla oli tapana toimia, joita kutsuttiin ”vapautumiseen vaatteiden lahjoituksen kautta”. Sikäli kuin vihasimme kaapien puhdistamista, rakastimme tunnetta liikuttaa sitä ei -toivottuja vaatteita makuuhuoneistamme ja pudottamalla sen liikearvoon.

Muutaman viime vuoden ajan Heather on isännöinut vaatteiden vaihtoa, jonka avulla voimme käydä toistensa laukkujen läpi ennen kuin lyömme naisten turvakotiin, missä lahjoitamme nyt vaatteitamme.

Ja sitten sain tietää 27-fling Boogie. Tämä on lause, joka tulee Flyladyltä, joka on kotiäidien ja kotiäidien online -kouluttaja. Jos sinulla ei ole talonpesä tai lastenhoitajaa, sinun tulee ehdottomasti tutkia hänen sivustonsa.

Jos haluat vain tuntea olosi hyväksi noin kaksikymmentä minuuttia, kokeile hänen ehdotettua toimintaa:

Ota roskapussi niin nopeasti kuin mahdollista ja kävele kodin läpi ja heitä pois 27 tuotetta. Älä lopeta, ennen kuin olet kerännyt kaikki 27 tuotetta. Sulje sitten roskapussi ja nouse se. Älä katso sitä !!! Anna mennä.

Seuraavaksi ota tyhjä laatikko ja mene kodin läpi keräämällä 27 tuotetta lahjoittamaan. Tämä muuttaa kodin energiaa ja tuo hyviä tunteita. Joka kerta kun teen tämän, tunnen oloni paremmaksi ja kotini on tulossa pilaantuneeksi prosessissa. Heti kun lopetat laatikon täyttämisen, vie se autoon. Sinulla on vähemmän houkutusta pelastaa kohteet.

Nyrkkisääntö: Jos sinulla on kaksi esinettä ja tarvitset vain yhden, päästä eroon vähiten toivottavasta.

Ystävät, tiedät, että tämä olisi parempi tapa viettää nukkuminen kuin internointi. Ja tiedän mistä aloittaa puhdistuksestani – meikkipussi ja korukarvi. Mitä helvettiä varastoin siellä? Melko harvat asiat, jotka ovat roskina.

Juut yleensä muutaman esineen jälkeen koko uudelleenkäyttö-/kierrätysasian takia. Joten tässä on päivitetty suunnitelmani: Heitä ensin 27 asiaa pussiin tai pyykkikoriin. Istu sitten heidän kanssaan ja lajitella ne roskien, kierrätyksen, lahjoituspaalujen joukossa. Et halua menettää vauhtia, kun heilutat ei-toivottuja esineitä laukkuun ajatuksella “Kuinka voin heittää pois täysin hyvän pullon voidetta, jota en koskaan käytä, koska se haisee greipistä ja vihaan greippi-tuoksuvia asioita? “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post