Pysy positiivisena kiireisyyden

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

On vaikea pysyä positiivisena. Pelkästään kaiken, mitä joka päivä on saatu aikaan, on uuvuttavaa, puhumattakaan siitä, että se korostaa minua ja saa verenpaineeni nousemaan. Kuinka äidit voivat pysyä positiivisina elämän kiireisyyden kautta?

Keskity muiden tarpeiden palvelemiseen.

Myönnän, että koko päivän on aikoja, kun on hankalaa kuulla, äiti… äiti… äiti… äiti… joka kerta kun yksi lapsistani kävelee huoneeseen. Usein turhautuminen asettuu siihen, kun lapseni eivät kunnioita työtäni tai yritystäni lopettaa 30 sekunnin puhelu jonkun kanssa. Silti vaihtoehto, että en ole kuullut lapsiani kutsuvan nimeäni, olisi sydämen vääntelevä ja tuhoisa. Ymmärrän, että kun lapseni kutsuvat nimeäni, se johtuu siitä, että he tarvitsevat minua. Tarvittava on yksi upeimmista tunneista, ja muiden palveleminen uudistaa sieluni. Kun sieluni uusitaan, mieleni uusitaan ja voin pysyä positiivisena jopa keskeytyksien kautta.

“Jokaisen tulisi käyttää mitä tahansa lahjaa, jonka hän on saanut palvella muita, antaen uskollisesti Jumalan armoa sen eri muodoissa.” 1. Pietari 4:10

Hyväksy, että suunnitelmat suistuvat.

Muistatko päivät (ehkä asut edelleen niitä), kun lapsellasi tai iso vauvalla olisi suurin suoliston liike hankalimmassa paikassa? Muistan edelleen kuin eilen, kun se tapahtui minulle. 2-vuotias päätti olla kaikkein tyylikäs ripulin vaippa koskaan poistuessamme ruokakaupasta! Uhh, halusin oksentaa sinne! Ja kun pääsin autoon vaihtamaan häntä, minulla ei ollut vaippapussia. Kukaan ei ollut syyllinen paitsi itseäni, koska unohdin laittaa vaippapussi takaisin autooni.

Aiheeseen liittyvää kuinka kertoa vauvan sukupuoli ultraäänellä

Joten sen jälkeen kun kiroin muutaman kerran ja otin muutaman syvän hengityksen, löysin pyyhkeiden pisteen kuljettajan istuimen takana olevasta taskuista. Ihmeellisesti mikään ei päässyt vaippaan. Mitä teen nyt? Sen sijaan, että liottaisiin hänen mukavia kirkkovaatteitaan, poikamme istui paljainpohjaisesti turvaistuimellaan olevalla laukkulla koko kotiin. Perheeni mielestä se oli hysteerinen, ja hajotin kyyneliin. Paljain-pohjainen vauva rikkoi henkeni ja paljasti henkisen uupumukseni.

Ehkä sinusta tuntuu tällä tavalla juuri nyt. Jopa paras suunnitelma voi (ja todennäköisesti tulee) suistumaan, joten sen sijaan, että olisi pettynyt lopputulokseen, omaksua tilaisuus nauraa tilanteesta ja olla positiivinen asenne.

“Sillä tiedän suunnitelmat, jotka minulla on sinulle”, julistaa Herra, “aikoo menestyä sinua eikä vahingoittaa sinua, aikoo antaa sinulle toivoa ja tulevaisuutta. Jeremiah 29:11

Löydä rauha äidinä olemisesta!

Sen sijaan, että olisit hukkua, pettynyt tai surullinen, juhlii lapsesi välitavoitteita, saavutuksia ja päivittäisiä keskusteluja. Täytä sydämesi miellyttävillä muistoilla, mahtavilla seikkailuilla ja anna armo lapsellesi. Laske siunauksesi ja vuoda muutama kyyneleesi, kun halaat lastasi riippumatta siitä, ovatko ne vähän vai suuria, koska ne kuuluvat sinulle. Syötä äidinä olemisen kiireisyys mahdollisuutena ohjata, rohkaista, ylistää ja hoitaa lastasi.

”Herra antaa voimaa kansalleen; Herra siunaa kansaansa rauhalla. ” Psalmi 29:11

Toivottavasti voit pysyä positiivisena elämän kiireisyyden kautta palvelemalla muiden tarpeita, suunnitelmien hyväksyminen suistuu ja löytää rauha äidinä olemisesta.

Linkki tähän viestiin: pysy positiivisena kiireisyyden kautta
Aiheeseen liittyviä vinkkejä terveellisen ystävänpäivän aterian valmistelemiseksi perheen kanssa

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post